ASN Duurzame Mixfondsen bij je SNS Rendementrekening

Heb jij een SNS Rendementrekening? Dan heb je een brief van ons gekregen. We hebben je fondsen op 9 juni omgezet naar een ASN Duurzaam Mixfonds.

Beleggen in ASN Duurzame Mixfondsen

Met je SNS Rendementrekening kon je beleggen in veel verschillende fondsen, maar we zien dat klanten niet vaak switchen. Door te beleggen in 1 van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen heb je meteen een goed gespreide portefeuille. Zo heb je minder last van schommelingen in de markt. Binnen het mixfonds wordt je risico gelijk gehouden zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Alleen als je een ander beleggingsrisico wilt, switch je eenvoudig van fonds.

Bekijk je mogelijkheden

Niets doen

Je hoeft zelf niets te doen. We zetten op 9 juni je belegging om naar het ASN Duurzaam Mixfonds dat op dat moment het beste past bij het beleggingsrisico van de fondsen waarin je  belegt.

Wil je uitstappen?

Ga je liever niet beleggen in een ASN Duurzaam Mixfonds, dan kun je je belegging verkopen. De opbrengst blijft verpand. Dat betekent dat je dit geld alleen kunt gebruiken om je hypotheek op de einddatum (gedeeltelijk) af te lossen. Een eventuele periodieke storting is contractueel afgesproken en blijft actief in het nieuwe ASN Duurzaam Mixfonds. Bedenk wel hoe je dan vermogen wilt opbouwen om je hypotheek af te lossen op de einddatum. Neem daarom contact op met je adviseur.

Wat klanten ons vroegen

Waarom heb ik een vergoeding gehad?

Bij het aan- en verkopen van beleggingen berekent elke fondsbeheerder de kosten door in de koers. Bij de omzetting van je fondsen naar een ASN Duurzaam Mixfonds is hierdoor een koersverschil ontstaan. Omdat wij in dit geval de fondsbeheerder hebben gevraagd je fondsen om te zetten, hebben we je het verschil vergoed door extra bij te kopen in je fonds.

Lees alle vragen en antwoorden

Kijk ook eens naar SNS Doelbeleggen

Kijk ook eens naar SNS Doelbeleggen

Wil je ook beleggen met een ander doel dan je hypotheek? Met SNS Doelbeleggen wordt zelfstandig beleggen wel heel eenvoudig. Je bepaalt zelf je doel en risico, en kiest uit 5 fondsen.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Terug naar boven