Je volgende huis kopen

Als je een ander huis wilt kopen, valt er veel uit te zoeken. Welk huis kun je kopen? Wat doe je met overwaarde of een restschuld? Hoe regel je het met de verkoop en je hypotheek? We helpen je op weg. Ontdek je mogelijkheden.

 • Verbouwen of verhuizen?

  Groei je uit je huis, bijvoorbeeld omdat er een kindje op komst is? Of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Weeg dan af of je wilt verhuizen of verbouwen.

 • Overwaarde gebruiken

  Heb je overwaarde op je huis? Dan kun je dit gebruiken voor de aankoop van je nieuwe huis. Voor een verbouwing of andere uitgaven kan ook.

  Verhuizen met een restschuld

  Levert je huis minder op dan je nog aan hypotheek hebt, dan heb je een restschuld. Met de SNS Restschuld Financiering kun je misschien toch verhuizen.

  Rentes vergelijken

  We vergelijken meerdere hypotheekaanbieders voor je. Daardoor hebben we altijd een scherpe rente. Ontdek jouw top 3 rentes.

  Overdrachtsbelasting
  Ben je tussen de 18 en 35 jaar? Dan hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen als je zelf in het huis gaat wonen en nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van de vrijstelling. De vrijstelling geldt voor alle woningen tot € 400.000.

 • Eerst kopen of verkopen?

  Ga je eerst verkopen of kopen? Maak een afweging met de voor- en nadelen. En doe je voordeel met handige tips voor snelle verkoop.

  Dubbele hypotheek

  Heb je tijdelijk 2 huizen en dubbele hypotheeklasten? Check dan of je je lasten kunt verlagen.

  Zelf je huis verkopen in 7 stappen

  Als je zelf je huis verkoopt, scheelt dat makelaarskosten. Maar er komt ook veel bij kijken. Bereid je daarom goed voor.

 • Taxatie van je huis

  Voor je hypotheek hebben we vaak een waardebepaling van je nieuwe huis nodig. Dat kan bijvoorbeeld door het huis te laten taxeren.

 • Hypotheekadvies

  Welke rente en hypotheek kun je nu krijgen? Kun je je hypotheek meenemen en verhogen? Waar moet je allemaal aan denken? Een SNS Adviseur beantwoordt al je vragen.

Hoeveel kun je lenen?

Je maximale hypotheek berekenen

Actuele hypotheekrente SNS Hypotheek

Ben je op zoek naar de actuele hypotheekrente bij SNS, benieuwd welke kortingen er zijn of hoe het werkt met de verschillende tariefgroepen?

Actuele hypotheekrente SNS bekijken

Gratis oriëntatiegesprek

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het gesprek vindt plaats in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.

Heb je alleen een vraag?

Heb je een vraag over je hypotheek? Bel, app of mail ons. We helpen je snel verder.
06 - 13 19 22 66