Een huis met een hypotheek bij SNS

Rente SNS Hypotheken

Benieuwd naar onze hypotheekrentes? We hebben ze in 1 overzicht voor je bij elkaar gezet.

Actuele hypotheekrentes

Kom je er niet uit? We helpen je verder

Een hypotheek vinden die bij je past, is nog best een hele klus. Als starter, maar ook als je op zoek bent naar je volgende huis. Voor een passend advies over een hypotheek afsluiten en een ruime keuze aan hypotheken ben je bij ons aan het juiste adres.

SNS Hypotheek Looptijdservice

Met de SNS Hypotheek Looptijdservice blijven we betrokken bij jou en je SNS Hypotheek. En kijken we samen op verschillende momenten of je hypotheek beter kan.

Lees meer

Alle informatie over hypotheken bij SNS

Heb je nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan in dit overzicht met alle informatie over hypotheken.

Wat kost een hypotheek van € 200.000?

In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde <90% ) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de rente onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Met korting Zonder korting
Totale kredietbedrag € 200.000 € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar 30 jaar
Vaste debetrentevoet 1,6% 1,8%
JKP 2,17% 2,37%
Kredietbedrag per maand € 723,21 € 742,73
Totale bedrag € 262.901,11 € 269.927,92
* Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is wat je in totaal voor je hypotheek betaalt, uitgedrukt in een percentage op jaarbasis van het totale kredietbedrag. Behalve de hypotheekrente hebben we hierin opgenomen: eenmalige advies- en afsluitkosten van € 2.195, maandelijkse premie voor een overlijdensrisicoverzekering van € 15, jaarpremie voor de opstalverzekering van € 100, eenmalige taxatiekosten van € 250 en eenmalige kadasterkosten van € 100. Het kan zijn dat je meer of minder kosten hebt. Dat hangt af van je situatie.

Terug naar boven