tekst browser
SNS Bank


Consumentenbond berekende:

'Zilvervloot levert na 18 jaar het meeste op'
Bron: consumentenbond.nl, februari 2013


Opa en Oma?

Heeft je kleinkind nog geen Zilvervloot Sparen? Haal dan een gratis Zilvervloot Cadeaudoos op in de SNS Winkel. Hierin zit een Zilvervloot Cadeaukaart én een kleinigheid voor je kleinkind: stoepkrijt. Geen tijd om de doos op te halen? Vraag dan de gratis Zilvervloot Cadeaukaart aan.


 
snsbank logo

Bank van jonge spaarders

Zilvervloot Sparen

Kleine spaarders worden groot. Met Zilvervloot Sparen geef je een mooi cadeau voor later.

 • Een goede rente
 • Tot 10% bonus over de inleg*
 • Consumentenbond (februari 2013): ‘Zilvervloot Sparen levert na 18 jaar het meest op'
* Je kind krijgt 1% premie per volgemaakt spaarjaar, met een maximum van 10% over de inleg die op de 18e verjaardag nog op de rekening staat.

Zilvervloot Sparen

Kleine spaarders worden groot

Als ouder hoop je natuurlijk op een mooie toekomst voor je kind. Het is toch geweldig als je daar een steentje aan kunt bijdragen? Door mee te betalen aan zijn of haar rijlessen, opleiding, computer, eerste meubels of droomreis. Daarom is er Zilvervloot Sparen: dé manier om te investeren in de toekomst van je kind.

Geef een cadeau voor later

Met Zilvervloot Sparen spaar je op een gemakkelijke manier. Je kunt elk jaar maximaal € 600 storten en krijgt een variabele rente van 1,65%* per kalenderjaar. Als je kind 18 jaar wordt, krijgt hij of zij een mooie bonus van maximaal 10%** over de inleg die dan nog op de rekening staat. De Consumentenbond berekende in februari 2013 dat Zilvervloot Sparen na 18 jaar het meest oplevert.

Storten

Je spaart met Zilvervloot Sparen maximaal € 600 per kalenderjaar. Stort je dit bedrag in meerdere keren? En kom je met je laatste storting uit op meer dan € 600? Dan storten we dat hele laatste bedrag terug. Let op: als je in een kalenderjaar geld van de Zilvervlootrekening hebt opgenomen, kun je dat kalenderjaar toch maar maximaal € 600 storten.

Opnemen of opheffen

Tussentijds opnemen kan bij Zilvervloot Sparen altijd en is kosteloos. De rekening helemaal opheffen kan ook, op elk moment. Let op: als je Zilvervloot Sparen tussentijds opheft, vervalt de bonus.

  * Variabele rente op jaarbasis per 26 maart 2014. Rentewijzigingen voorbehouden.
  ** Je kind krijgt 1% bonus per volgemaakt spaarjaar, met een maximum van 10% over de inleg die op de 18e verjaardag nog op de rekening staat.

Rente

1% bonus per volgemaakt jaar

Bij Zilvervloot Sparen krijg je een variabele rente van 1,65% per kalenderjaar*. Bovendien krijg je een extra bonus als je tot de 18e verjaardag van je kind doorspaart. Je krijgt 1% bonus per spaarjaar, met een maximum van 10% over de inleg die dan nog op de rekening staat.

Rekenvoorbeeld:

Je spaart 18 jaar lang de maximale € 600 per jaar. Na 18 jaar heb je 18 x € 600 = € 10.800 ingelegd. Je krijgt hierover 10%** bonus. Dit is € 1.080.

Open je een rekening als je kind 10 jaar is en spaar je 7 jaar, dan is je bonus 7%. Je hebt dan 7 x € 600 = € 4.200 ingelegd. Hierover krijg je 7% bonus. Dit is € 294.

  * Variabele rente op jaarbasis per 26 maart 2014. Rentewijzigingen voorbehouden.
  ** Je kind krijgt 1% premie per volgemaakt spaarjaar, met een maximum van 10% over de inleg die dan nog op de rekening staat.

Voorwaarden

Openen voor de 16e verjaardag

Je kunt Zilvervloot Sparen openen tot de 16e verjaardag van je kind. Voor elk kind mag je 1 Zilvervloot Sparen openen.

Zelfstandig gebruik

Zilvervloot Sparen staat op naam van je kind. Jij als ouder of voogd bent verantwoordelijk en krijgt de inloggegevens. Je kunt je kind ook toestemming geven om de rekening zelfstandig te gebruiken. Je kind kan dan naast geld storten ook opnemen.

Na de 18e verjaardag

Op de 18e verjaardag van je kind wordt Zilvervloot Sparen automatisch omgezet in SNS Internet Sparen. Dit is een internetspaarrekening met een aantrekkelijke variabele spaarrente: [error]%*.

* Variabele rente op jaarbasis per 5 februari 2014.

Complete voorwaarden en informatie over deze rekening

Om volledig inzicht in dit product te krijgen, is het belangrijk dat je de voorwaarden van dit product doorleest. Hieronder vind je de voorwaarden en andere belangrijke informatie bij Zilvervloot Sparen. Na het openen van Zilvervloot Sparen ontvang je deze informatie ook per e-mail.

Je opent onderstaande bestanden met Adobe Reader. Heb je dit gratis programma niet? Download het nu.

Zie ook:

Informatie over onder meer het recht van bedenktijd en onze klachtprocedure. 

Service & contact

Online antwoord op je vraag?

Contact


Cadeautje

Zilvervloot Sparen groeimeter

Open je nu Zilvervloot Sparen? Dan ligt er een mooie foto-groeimeter voor je klaar in de SNS Winkel.

Open Zilvervloot Sparen en kom langs!