Zilvervloot Sparen voor je kind

Met Zilvervloot Sparen geef je je kind een vliegende start. Je legt nu alvast geld opzij. Bijvoorbeeld voor als je kind gaat studeren of een rijbewijs wil halen.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

1,90% rente

Zilvervloot Sparen bij SNS levert echt iets op. Je krijgt een aantrekkelijke variabele rente van 1,90%. De rente is op jaarbasis over je positieve saldo vanaf 10-04-2024. Rentewijzigingen voorbehouden.

Bonus als je kind 18 wordt

Je kind krijgt een bonus op zijn of haar 18e verjaardag. Voor elk volledig spaarjaar krijgt je kind 0,1%* over de inleg die dan nog op de rekening staat. De bonus kan oplopen tot 1%* van de inleg die nog op de rekening staat.*Het bonuspercentage is afhankelijk van wanneer je de rekening hebt geopend. Heb je Zilvervloot Sparen geopend voor 1 november 2021? Kijk in de overeenkomst of de voorwaarden voor het bonuspercentage dat voor jou geldt.

Tot € 600 per jaar sparen

Je kunt tot € 600 per jaar sparen. Je spaart wanneer het jou uitkomt. Je kunt het bedrag in 1 keer overboeken of verspreid. Boek je per ongeluk meer over? Dan boeken we het bedrag boven € 600 terug.

Sparen voor je kleinkind?

Opa’s en oma’s verwennen hun kleinkinderen graag. Wil je Zilvervloot Sparen gebruiken voor je kleinkind? Dat kan. Je kunt als grootouder de spaarrekening alleen niet zelf openen, dat moeten de ouders of verzorgers doen. Daarna kun je beginnen met sparen.

Tip: Wil je iemand verrassen met een bijdrage voor Zilvervloot Sparen? Kom dan langs in een SNS Winkel. Dan krijg je een feestelijke cadeaubon waarop je het spaarbedrag kunt schrijven.

Hoe hoog is de bonus?

Stel dat je Zilvervloot Sparen opent op de dag dat je kind wordt geboren en je spaart 18 jaar het maximale bedrag van € 600. Je neemt tussendoor geen geld op. Dan heb je na 18 jaar € 10.800 ingelegd. Je kind krijgt hierover de maximale bonus van 1%*. Dat is € 108.

Open je Zilvervloot Sparen als je kind 10 is. Dan kun je niet meer dan 7 jaar sparen. Leg je elk jaar € 600 in en neem je tussendoor geen geld op? Dan heb je na 7 jaar € 4.200 ingelegd. Je kind krijgt hierover een bonus van 0,7%*. Dat is € 29,40.

*Het bonuspercentage is afhankelijk van wanneer je de rekening hebt geopend. Heb je Zivervloot Sparen geopend voor 1 november 2021? Kijk in de overeenkomst of de voorwaarden voor het bonuspercentage dat voor jou geldt.

Goed om te wetenDe bonusjaren tellen vanaf de datum waarop je Zilvervloot Sparen opent. Zilvervloot Sparen stopt altijd op de 18e verjaardag van je kind. Je kunt Zilvervloot Sparen openen tot de 16e verjaardag van je kind. Voor elk kind mag je 1 Zilvervloot Sparen openen.

Handig bij Zilvervloot Sparen

  • Jij beslist of je kind de rekening zelfstandig mag gebruiken.
  • Je kunt tussentijds geld opnemen zonder kosten.
  • In de App of via Mijn SNS houd je het saldo eenvoudig in de gaten.

Zilvervloot Openen

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je Zilvervloot Sparen opent. Voorwaarden van Zilvervloot Sparen

Beleggen voor je kind

Beleggen voor je kind

Naast sparen ook beleggen voor je kind?
Spaarrekeningen voor je kind

Spaarrekeningen voor je kind

Geld apart zetten voor je kind? We hebben verschillende mogelijkheden.