Zilvervloot Sparen voor je kind

Met Zilvervloot Sparen geef je je kind een vliegende start. Je legt nu alvast geld opzij. Bijvoorbeeld voor als je kind gaat studeren of een rijbewijs wil halen.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

0,10% rente

Zilvervloot Sparen bij SNS levert echt iets op. Je krijgt een aantrekkelijke variabele rente van 0,10%. De rente is op jaarbasis over je positieve saldo vanaf 01-07-2021.

Bonus als je kind 18 wordt

Je kind krijgt een bonus op zijn of haar 18e verjaardag. Voor elk volledig spaarjaar krijgt je kind 1%* over de inleg die dan nog op de rekening staat. De bonus kan oplopen tot 10%* van de inleg die nog op de rekening staat.

*Let op! Vanaf 1 november 2021 verlagen we de bonus voor nieuwe Zilvervlootrekeningen. Voor elk volledig spaarjaar verlagen we de bonus van 1% naar 0,1% per spaarjaar. De maximale bonus verlagen we van 10% naar 1%. Is je Zilvervloot Sparen van voor 1 november 2021? Dan blijft de bonus 1% per jaar met een maximum van 10%.

Tot € 600 per jaar sparen

Je kunt tot € 600 per jaar sparen. Je spaart wanneer het jou uitkomt. Je kunt het bedrag in 1 keer overboeken of verspreid. Boek je per ongeluk meer over? Dan boeken we het bedrag boven € 600 terug.

Sparen voor je kleinkind?

Opa’s en oma’s verwennen hun kleinkinderen graag. Wil je Zilvervloot Sparen gebruiken voor je kleinkind? Dat kan. Je kunt als grootouder de spaarrekening alleen niet zelf openen, dat moeten de ouders of verzorgers doen. Daarna kun je naar hartenlust sparen.

Tip: Wil je iemand verrassen met een bijdrage voor Zilvervloot Sparen? Kom dan langs in een SNS Winkel. Dan krijg je een feestelijke cadeaubon waarop je het spaarbedrag kunt schrijven.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Hoe hoog is de bonus?

Stel dat je Zilvervloot Sparen opent op de dag dat je kind wordt geboren en je spaart 18 jaar het maximale bedrag van € 600. Je neemt tussendoor geen geld op. Dan heb je na 18 jaar € 10.800 ingelegd. Je kind krijgt hierover de maximale bonus van 10%*. Dat is € 1.080.

Open je Zilvervloot Sparen als je kind 10 is. Dan kun je niet meer dan 7 jaar sparen. Leg je elk jaar € 600 in en neem je tussendoor geen geld op? Dan heb je na 7 jaar € 4.200 ingelegd. Je kind krijgt hierover een bonus van 7%*. Dat is € 294.

*Let op! Vanaf 1 november 2021 verlagen we de bonus voor nieuwe Zilvervlootrekeningen. Voor elk volledig spaarjaar verlagen we de bonus van 1% naar 0,1% per spaarjaar. De maximale bonus verlagen we van 10% naar 1%. Is je Zilvervloot Sparen van voor 1 november 2021? Dan blijft de bonus zoals in dit voorbeeld: 1% per jaar met een maximum van 10%.
Goed om te weten
De bonusjaren tellen vanaf de datum waarop je Zilvervloot Sparen opent. Zilvervloot Sparen stopt altijd op de 18e verjaardag van je kind. Je kunt Zilvervloot Sparen openen tot de 16e verjaardag van je kind. Voor elk kind mag je 1 Zilvervloot Sparen openen.

Handig bij Zilvervloot Sparen

  • Jij beslist of je kind de rekening zelfstandig mag gebruiken.
  • Je kunt tussentijds geld opnemen zonder kosten.
  • In de SNS Mobiel Bankieren app en in Mijn SNS houd je je saldo in de gaten.

Meer voordelen van Zilvervloot Sparen

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je Zilvervloot Sparen opent. Naar de voorwaarden van Zilvervloot Sparen

Open Zilvervloot Sparen

Open Zilvervloot Sparen

Begin nu met sparen voor je kind. Kies voor Zilvervloot Sparen.