SNS Beleggings-rekening

Kies 1 of meer van de duurzame beleggingsfondsen. De experts beleggen jouw inleg, met een zo goed mogelijk spreiding en zo veel mogelijk rendement. Beleggen zonder dat je er bovenop hoeft te zitten. Wel zo makkelijk.

Open de SNS Beleggingsrekening

Voordat je de SNS Beleggingsrekening aanvraagt: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Let op: met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

Beleggensbonusactie

Onze tijdelijke beleggingsbonusactie

Begin je met beleggen bij SNS? Dan doe je automatisch mee aan onze beleggingsbonusactie. Zo kun je tot wel 75 euro aan fondsaankopen verdienen.

Bekijk de actievoorwaarden

Keuze uit 12 beleggingsfondsen

Je kiest 1 of meer beleggingsfondsen. Alleen aandelen, alleen obligaties, een combinatie of microkredieten? Het kan allemaal. Elk fonds heeft z’n eigen risico, kenmerken en thema. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal duurzaam.

Handig: de experts doen de rest

Je profiteert van de kennis en ervaring van de fondsbeheerders. Zij kiezen de bedrijven en overheden en zorgen voor een goede spreiding binnen hun fonds. Ook het handelen op de beurs laat je aan hen over.

24/7 inzicht en elke maand een update

In de app en in Mijn SNS houd je de aan- en verkopen, je behaalde rendement en de ontwikkelingen in de gaten. Elke maand is er een fondsenupdate.

Inleggen en opnemen

Inleggen kan maandelijks of alleen op de momenten dat het jou uitkomt en met bedragen die passen bij wat jij opzij kunt zetten. Als je het geld onverwacht toch nodig hebt, kun je het opnemen door een deel van je beleggingen te verkopen. Dat kan wel onvoordelig zijn, als de waarde van je beleggingen op dat moment lager is dan wat jij ervoor hebt betaald.

Daarom is het verstandig om te beleggen met geld dat je langere tijd kunt missen. Zo kun je een gunstiger moment kiezen om te verkopen.

Goed om te weten:
Bij ASN Microkredietfonds en ASN Groenprojectenfonds kunnen er momenten zijn dat je niet kunt verkopen of aankopen.

Periodiek beleggen voor minder risico

Het liefst wil je natuurlijk aankopen als de markt laag staat en verkopen als de aandelen veel opleveren. Maar dat is niet makkelijk te timen en een slecht moment kiezen kan juist ongunstig uitpakken. Met periodiek beleggen wordt dit risico kleiner. Als je je inleg over een langere periode spreidt, bijvoorbeeld door elke maand automatisch een vast bedrag in te leggen, loop je minder risico bij koersschommelingen.

Kosten

Voor de SNS Beleggingsrekening betaal je servicekosten aan ons en fondskosten aan de fondsbeheerder. De servicekosten zijn 0,3% per jaar. De fondskosten zijn verwerkt in de koers van het fonds. Er zijn ook nog andere kosten.

Alle beleggingskosten op een rij

Voor wie is de SNS Beleggingsrekening?

Je belegt zelfstandig met SNS Beleggingsrekening. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de afzonderlijke fondsen en het zou goed kunnen dat je al ervaring hebt met beleggen. Je weet dat je met beleggen risico loopt en dat je inleg meer of juist minder waard kan worden.

Kijk of de SNS Beleggingsrekening geschikt voor je is

Twijfel je tussen de SNS Beleggingsrekening en SNS Doelbeleggen? Check de keuzehulp of vergelijk de SNS Beleggingsrekening met SNS Doelbeleggen.

Doe de keuzehulp

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je de SNS Beleggingsrekening aanvraagt.

Voorwaarden SNS Beleggingsrekening

Liever beleggen op basis van risico?

Wil je liever beleggen op basis van de verhouding tussen risico en rendement? Dan is SNS Doelbeleggen meer geschikt. Met SNS Doelbeleggen kies je uit één van de 5 duurzame mixfondsen, van zeer defensief tot zeer offensief. Ook kun je gebruikmaken van de Doelplanner, een rekentool om naar een doel toe te werken.

Periodiek beleggen

Periodiek beleggen

Met periodiek beleggen bepaal je zelf hoeveel je inlegt en wanneer. Lees meer over de kracht van periodiek beleggen.
SNS Beleggingsrekening openen

SNS Beleggingsrekening openen

Kies uit een overzichtelijk aantal beleggingsfondsen, elk met een eigen thema.