SNS Beleggingsrekening

Beleggen met de SNS Beleggingsrekening: je kiest 1 of meer van onze 11 beleggingsfondsen en stelt zo je portefeuille samen. Experts beleggen het ingelegde geld, met een zo goed mogelijk spreiding en zo veel mogelijk rendement. Beleggen zonder dat je er bovenop hoeft te zitten. Wel zo makkelijk.

Open de SNS Beleggingsrekening

Voor je de SNS Beleggingsrekening aanvraagt: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.Ga nu beleggen bij SNS en profiteer van een startbonus tot € 60

  • Krijg maandelijks 5% bonus over het bedrag van je fondsaankopen tot een maximum bonus van 10 euro per maand
  • Beleg je elke maand, 6 maanden lang, 200 euro per maand, dan is je bonus dus maximaal 60 euro
  • Lees de actievoorwaarden (PDF)

Keuze uit 11 beleggingsfondsen

Je kiest 1 of meer fondsen uit de 11 beleggingsfondsen. Alleen aandelen, alleen obligaties, een combinatie of microkredieten? Het kan allemaal. Elk fonds heeft z’n eigen risico, kenmerken en thema. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal duurzaam.

Handig: de experts doen de rest

Je profiteert van de kennis en ervaring van de fondsbeheerders. Zij kiezen de bedrijven en overheden en zorgen voor een goede spreiding binnen hun fonds. Ook het handelen op de beurs laat je aan hen over.

24/7 inzicht en elke maand een update

In de app en in Mijn SNS houd je de aan- en verkopen, je behaalde rendement en de ontwikkelingen in de gaten. Elke maand is er een fondsenupdate.

Inleggen en opnemen

Inleggen kan maandelijks of alleen op de momenten dat het jou uitkomt en met bedragen die passen bij wat jij opzij kunt zetten. Als je het geld onverwacht toch nodig hebt, kun je het opnemen door een deel van je beleggingen te verkopen. Dat kan wel onvoordelig zijn, als de waarde van je beleggingen op dat moment lager is dan wat jij ervoor hebt betaald.

Daarom is het verstandig om te beleggen met geld dat je langere tijd kunt missen. Zo kun je een gunstiger moment kiezen om te verkopen.

Goed om te weten:
Bij ASN Microkredietfonds en ASN Groenprojectenfonds kunnen er momenten zijn dat je niet kunt verkopen of aankopen.

Periodiek beleggen voor minder risico

Het liefst wil je natuurlijk aankopen als de markt laag staat en verkopen als de aandelen veel opleveren. Maar dat is niet makkelijk te timen en een slecht moment kiezen kan juist ongunstig uitpakken. Met periodiek beleggen wordt dit risico kleiner. Als je je inleg over een langere periode spreidt, bijvoorbeeld door elke maand automatisch een vast bedrag in te leggen, loop je minder risico bij koersschommelingen.

Kosten

Voor de SNS Beleggingsrekening betaal je servicekosten aan ons en fondskosten aan de fondsbeheerder. De servicekosten zijn 0,3% per jaar. De fondskosten zijn verwerkt in de koers van het fonds. Er zijn ook nog andere kosten.

Alle beleggingskosten op een rij

Rente

De SNS Beleggingsrekening heeft een variabele rente op het saldo op de lopende rekening, waar het geld opstaat dat niet wordt belegd. Het rentepercentage is afhankelijk van de saldoklasse en geldt voor die saldoklasse.

De actuele rente per saldoklasse

SNS Beleggingsrekening of SNS Doelbeleggen?

Twijfel je tussen de SNS Beleggingsrekening en SNS Doelbeleggen? Lees dan ook: Welk beleggingsproduct kies ik?

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je de SNS Beleggingsrekening aanvraagt.

Voorwaarden SNS Beleggingsrekening

SNS Beleggingsrekening aanvragen

SNS Beleggingsrekening aanvragen

Kies uit 11 duurzame beleggingsfondsen met elk een eigen thema. Open de SNS Beleggingsrekening.
Alle beleggingsfondsen op een rij

Alle beleggingsfondsen op een rij

Bekijk het overzicht en de koersen van de 11 duurzame beleggingsfondsen.