Je digicode: gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen

Met je gebruikersnaam en wachtwoord log je makkelijk en snel in in Mijn SNS en online formulieren. Je krijgt een digicode bij bijvoorbeeld een spaarrekening of verzekering. Heb je een betaalrekening? Dan bedenk je hem zelf.

Met je gebruikersnaam en wachtwoord log je makkelijk en snel even in

Je kunt even je saldo checken of je gegevens wijzigen. Als je met je digicode inlogt, kun je je rekeningoverzicht, producten en instellingen in Mijn SNS bekijken. Geld overmaken naar je vaste tegenrekening of andere eigen rekeningen bij SNS is ook mogelijk.

Probleem oplossen met je digicode

Lukt het niet? Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? Zo los je het probleem met je digicode op

Hoe kom je aan een digicode?

Je krijgt je gebruikersnaam en wachtwoord thuisgestuurd als je klant wordt en je geen betaalrekening hebt. Als je een betaalrekening hebt krijg je een apparaatje om mee in te loggen (de digipas). Je kunt dan in Mijn SNS onder Instellingen zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken.

Maak of wijzig zelf je digicode

Geld overmaken

Heb je een spaar- of betaalrekening? Dan kun je geld overmaken naar je eigen vaste tegenrekening en rekeningen bij SNS. Als je van je betaalrekening geld wilt overmaken naar een ander, dan kan dat ook maar je moet de overschrijving bevestigen met je digipas. Heb je die niet in de buurt? Geen probleem. Overschrijvingen blijven bewaard in je verzendlijst om later te verzenden.

Iets regelen in Mijn SNS

Met de digicode log je in bij Mijn SNS waar je van alles kunt regelen. Zoals de naam van je rekening wijzigen, attenties instellen, een verzekeringsschade melden, een jaaroverzicht downloaden en je kunt nog veel meer in Mijn SNS

Inloggen in formulieren

Je kunt met je digicode inloggen in online formulieren op de website. Dat is erg handig want je hoeft dan geen persoonlijke gegevens in te vullen. Vaak kun je dan ook iets helemaal digitaal aanvragen of wijzigen, zonder te printen.  

Heel handig bij een betaalrekening

Het komt wel eens voor dat je wilt inloggen maar dat je je digipas niet in de buurt hebt. Met een gebruikersnaam en wachtwoord kun je dan toch even inloggen. En het gaat nog sneller ook.

Geen periodieke betalingen aanmaken

Als je bent ingelogd met je digicode kun je geen periodieke betalingen aanmaken.

Veilig bankieren

Een digicode is een veilige manier om te bankieren. Schrijf je gebruikersnaam en wachtwoord nooit op en vertel hem niet aan iemand anders.
Meer over veilig bankieren

Probleem met je digicode

Probleem met je digicode

Kun je niet inloggen of zie je een melding? Ontdek hoe je het probleem oplost.
Alles over Mijn SNS

Alles over Mijn SNS

Kom alles te weten over internetbankieren met Mijn SNS.

Terug naar boven