Disclaimer

Voor het bezoek aan en gebruik van deze website van SNS Bank gelden gebruiksvoorwaarden. Deze kun je lezen in de disclaimer in onderstaand pdf-document.

Download de disclaimer


Je kunt de disclaimer opslaan en/of printen voor later gebruik.

Waarom deze disclaimer?

We maken je graag duidelijk dat de informatie op deze website alleen is bedoeld voor algemene doeleinden. Het is geen advies. Dat stellen wij nog eens nadrukkelijk vast in de disclaimer. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden die in de disclaimer staan.

Wanneer lees je de disclaimer?

Als je gebruik maakt van de informatie en diensten op deze website wil je ook op de hoogte zijn van je juridische positie. Op dat moment kun je deze nalezen in de disclaimer. Om de mogelijkheid te geven deze gebruiksvoorwaarden te printen en te bewaren, bieden wij de volledige disclaimer als pdf-bestand aan.

Welke punten vind je onder andere in de disclaimer?

  • De informatie is alleen bedoeld voor algemene doeleinden en is geen advies. SNS Bank is niet aansprakelijk voor enige schade door het gebruik van de website.
  • SNS Bank is niet aansprakelijk voor de internetpagina's waarnaar op deze website een link is opgenomen. Of voor internetpagina's waarop een link is opgenomen naar deze website.
  • Op de verwerking van je persoonsgegevens is ons privacybeleid van toepassing.
  • Tenzij anders aangegeven, berusten alle rechten op de website en de opgenomen informatie bij SNS Bank of haar licentiegevers.
  • Deze website en de Gebruiksvoorwaarden zijn uitsluitend onderworpen aan Nederlands recht.