SNS Auto­ver­ze­ke­ring - kosten en afsluiten

Je auto verzekeren, thuis en onderweg? Met de SNS Autoverzekering is je auto goed verzekerd, zonder dat je te veel betaalt. En je krijgt 24/7 hulp bij schade. Wel zo'n geruststellend idee.

Berekenen & aanvragen

Premie SNS Autoverzekering

De premie om je auto te verzekeren is voor iedereen anders. Want wat je autoverzekering kost, hangt van verschillende dingen af. De kosten worden bepaald door bijvoorbeeld je leeftijd, postcode, schadevrije jaren en je auto. De ene auto verzekeren is goedkoper dan de andere. Ontdek jouw premie door je autoverzekering te berekenen.

Wat is verzekerd?

 • Schade aan andermans spullen of aan anderen buiten je auto door een ongeluk met je auto.
 • Vervoer naar garage, opsturen onderdelen + vervoer naar Nederland bij een ongeval in het buitenland.

Wat is wel en niet verzekerd? Bekijk de dekking van de autoverzekering.

Snelle hulp bij schade aan je auto

Heb je een ongeluk met je auto en direct hulp nodig? Bel dan SOS International op +31 (0)20 651 51 51. Stuur bij alle soorten schade sowieso een schadeformulier. Ruitschade kun je direct regelen bij een garage die is aangesloten bij Glasgarant.

Voorwaarden van de autoverzekering

In de voorwaarden van de autoverzekering staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Ook lees je hoe het schadebedrag wordt bepaald. Ook lees je hoe het schadebedrag wordt bepaald. Wil je autoverzekeringen vergelijken? Let dan niet alleen op prijs, maar juist ook op de voorwaarden.

Waarom een autoverzekering via SNS?

Je auto verzekeren: kies zelf wát je verzekert

Als je een auto hebt, moet je altijd een WA-verzekering afsluiten. Hiermee verzeker je schade die je met je auto maakt aan zaken en personen. Wil je ook de schade aan je eigen auto verzekeren? Dat kan met de beperkt casco of allrisk/volledig casco verzekering. Wil je ook pech en ongelukjes door eigen schuld verzekeren? Kies dan voor allrisk.  

Geen eigen risico bij herstel door Schadegarant en Glasgarant

Laat je de schade aan je auto herstellen bij een van de 200 garages die is aangesloten bij Schadegarant of Glasgarant? Dan heb je géén eigen risico. Laat je de schade aan je auto repareren door een ander herstelbedrijf? Dan is je eigen risico € 500.

Schadevrij rijden? No-claimkorting

Voor elk jaar dat je op je autoverzekering geen schade bij ons meldt, krijg je korting. Dat heet no-claimkorting. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de korting op je premie. Die korting kan oplopen tot 70% van je maandpremie. Meld je schade, dan krijg je minder korting en gaat je premie omhoog. Heb je buiten je schuld een aanrijding? Dan daalt je no-claimkorting niet.
Bereken je no-claimkorting

Meer redenen om je auto te verzekeren via SNS

 • Pakketkorting vanaf 3 SNS Verzekeringen
 • Geen polis- of administratiekosten
 • Maar 1 maand opzegtermijn

  Meer redenen om je nu te verzekeren via SNS

  Autoverzekering vergelijken

  Deze autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeringen? Dat kan makkelijk met de verzekeringskaarten van het Verbond van Verzekeraars. Je ziet snel wat er wel en niet verzekerd is.

  Bekijk de verzekeringskaart van de:

  Iets wijzigen?

  Je kunt je autoverzekering online wijzigen

  Wat ga je per maand betalen?

  Wat ga je per maand betalen?

  De premie van je autoverzekering hangt af van een aantal dingen.
  Autoschade melden

  Autoschade melden

  Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.
  Terug naar boven