SNS Woon­huis­ver­ze­ke­ring: opstalverzekering met glasdekking

Op zoek naar een voordelige opstalverzekering? Je huis verzekeren doe je met de SNS Woonhuisverzekering. Je koopwoning is dan goed verzekerd bij brand-, storm- en waterschade. En voordelig: inclusief een glasverzekering.

Berekenen & aanvragen

Tijdelijk korting op SNS Verzekeringen
Sluit je vòòr 1 oktober 2020 een SNS Verzekering af? Dan krijg je de eerste 12 maanden 10% korting op de premie. Op de SNS Autoverzekering zelfs 15% korting. Daarmee kun je zo een paar tientjes besparen. Bekijk de actievoorwaarden

Je huis verzekeren én schade aan je garage en schuur

Niet alleen je woonhuis is goed verzekerd. Als je garage en schuur ook bij je huis horen, zijn deze meteen meeverzekerd.

Opstalverzekering met glasverzekering

Bij veel opstalverzekeringen sluit je nog een extra glasverzekering af. Niet bij deze verzekering. Ruiten zijn standaard meeverzekerd.

Aanpassingen woning meeverzekerd

Verbouwingen of bijvoorbeeld nieuwe zonnepanelen hoef je niet te melden. Die zijn automatisch meeverzekerd. Aanpassingen zijn verzekerd tot een WOZ-waarde van € 1 miljoen.

Meer redenen om je te verzekeren via SNS

  • Pakketkorting vanaf 3 SNS Verzekeringen
  • Geen polis- of administratiekosten
  • Maar 1 maand opzegtermijn

Meer redenen voor SNS

independer klantcijfer 8.0

Bron: Independer, augustus 2020

Premie opstalverzekering

De premie voor de SNS Woonhuisverzekering is voor iedereen anders. Dat komt omdat de kosten voor een opstalverzekering bepaald worden door bijvoorbeeld je postcode, met hoeveel mensen je in je huis woont en wat voor soort koopwoning je hebt.

Eigen risico bij je huis verzekeren

Bij de woonhuisverzekering heb je een eigen risico van € 100. Heb je schade door een flinke storm? Dan is je eigen risico € 250. Voor glasschade heb je geen eigen risico bij onze opstalverzekering.


Wat is verzekerd?

  • Schade aan je spullen door brand
  • Schade aan je huis door inbraak
  • Schade door blikseminslag
  • Schade door storm vanaf windkracht 7 (eigen risico van € 250)
  • Schade door vandalisme


Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht?

De meeste mensen die een woonhuisverzekering (opstalverzekering) afsluiten, nemen daar ook een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering bij.

Tip
Sluit deze verzekeringen af bij dezelfde verzekeraar. Heb je schade aan je huis? Dan hoef je de schade maar 1 keer te melden en ontstaat er geen gedoe wie welke schade betaalt. Vaak krijg je ook pakketkorting. Vraag je een verzekering via SNS aan? Dan krijg je pakketkorting vanaf 3 SNS Verzekeringen.


Vergelijk ons op de verzekeringskaart

Andere opstalverzekeringen vergelijken met de SNS Woonhuisverzekering? Dat kan makkelijk met de verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars.

Voorwaarden van de woonhuisverzekering

Als je je huis verzekert, wil je precies weten waar je aan toe bent. Wat verzeker je met de SNS Woonhuisverzekering? In de voorwaarden staat precies welke schade we wel en niet vergoeden met onze opstalverzekering. Je leest er ook hoe het schadebedrag wordt bepaald.

Wat ga je per maand betalen?

Wat ga je per maand betalen?

De premie van je woonhuisverzekering hangt af van een aantal dingen.
Schade woonhuis melden

Schade woonhuis melden

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.

Terug naar boven