SNS België hypotheek
SNS België hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Wil je een product openen en ben je nog geen klant bij SNS? Ga dan naar ASN Bank.
SNS is nu ASN Bank. Had je voor 1 juli een hypotheek bij of via SNS afgesloten? Dan kun je veel dingen via deze pagina regelen. Heb je juist een hypotheek nodig? Bij ASN Bank kun je er ook een afsluiten. Of kiezen voor een hypotheek van een andere aanbieder.
Je hypotheek bekeek je altijd in Mijn SNS of de SNS App. Die hebben van ons alvast een ASN-jasje gekregen. Gelukkig kun je nog gewoon inloggen met de gegevens die je bij SNS gebruikte.
Heb je een vraag over je bestaande hypotheek? Kom langs in de ASN-winkel voor een gratis oriëntatiegesprek of kies voor beeldbellen.
SNS België hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Lloyds Bank hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Spaarhypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
BLG Wonen Hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Aegon hypotheek kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Je kunt geen gebruik meer maken van SNS Looptijdservice. Op deze pagina vind je informatie over deze service.
Woonboothypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Spaarhypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Rentebedenktijd kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Persoonlijk vermogen Polis kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Koop je een huis om te verhuren? Of heb je al zo’n huis? En wil je de huuropbrengst gebruiken voor extra inkomen of voor later? Dat kan met de verhuurhypotheek.
Een betaalrekening met een doorlopende kredietruimte. Je huis is onderpand voor deze lening.
Een hypotheek zonder advies kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Een SNS Spaarhypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Een SNS Rendementhypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Vind op deze pagina handige informatie.
Een beleggingshypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Plafondrente Hypotheek kun je niet meer kiezen. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Een SNS Budget Hypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Vind op deze pagina handige informatie.
Een beleggingsrekening Hypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Een SNS Depothypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Een SNS Extra Inkomen Hypotheek kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Een SNS Spaarhypotheek waarbij je belegt kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Stabielrente kun je niet meer afsluiten. Heb je deze hypotheek? Op deze pagina vind je handige informatie.
SNS Ideaalrente kun je niet meer afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Met een aflossingsvrije hypotheek betaal je elke maand alleen rente. Je lost dus tijdens de looptijd niet af. Sluit je nu een aflossingsvrije hypotheek af? Dan mag je tot 50% van de marktwaarde van je huis aflossingsvrij lenen.
Als je een SNS Hypotheek met Duurzame ASN Fondsen hebt, heb je een aflossingsvrije lening: je betaalt elke maand rente, maar je lost niet af. Daarnaast beleg je elke maand een vast bedrag om straks aan het einde van de looptijd (een deel van) de hypotheek terug te kunnen betalen.
Een hypotheek recreatiewoning kun je niet meer bij ons afsluiten. Heb je er wel eentje? Op deze pagina vind je handige informatie.
Is je huis meer waard geworden? Of heb je wat afgelost op je hypotheek? Dan kan je hypotheekrente misschien omlaag doordat je in een lagere tariefgroep valt. Daarvoor moet je altijd een nieuwe woningwaarde aanleveren.
Hoeveel rente je betaalt voor je hypotheek hangt onder andere af van de hoogte van je hypotheek en de waarde van je huis. Om je rente te bepalen gebruiken we 12 tariefgroepen.
Bij een hypotheek kies je voor een vaste of variabele rente. Beide rentevormen hebben plussen en minnen. Zo heb je met vaste rente zekerheid en met een variabele rente meestal een lagere rente maar meer risico. Bekijk wat voor jou interessant is.
Is de actuele rente lager dan de rente die jij voor je hypotheek betaalt? Dan kan het gunstig zijn om je rente al voor het einde van je rentevaste periode aan te passen.
Wil je weten wat de actuele hypotheekrentes van SNS zijn of hoe hoog onze hypotheekrente de afgelopen maanden was?
Hier vind je de actuele rentetarieven voor het SNS Overbruggingskrediet en Extra Ruimte Hypotheek. En voor andere rentevormen en producten die je niet meer kunt afsluiten: Stabielrente, Ideaalrente, Plafondrente, Rentedemper en de Rekening Courant Hypotheek.
Weet je zeker dat je hypotheekvorm aanpassen voor jou de juiste keuze is? En snap je wat de fiscale en financiële gevolgen ervan zijn? Dan kun je het zelf regelen.
Met de SNS Restschuld Financiering kun je onder voorwaarden een restschuld meefinancieren als je toch wilt verhuizen.
Loopt je hypotheek binnenkort af en heb je deze nog
niet (helemaal) afgelost? Dan kun je voor het deel dat over is een nieuwe hypotheek aanvragen.
Wil je je huis verbouwen en/of verduurzamen? Voor meer ruimte of om je energierekening te verlagen? Ontdek hoeveel je kunt lenen en welke hypotheek bij je past.
Om je hypotheeklasten te verlagen, kun je bijvoorbeeld extra aflossen op je hypotheek.
Bereid jezelf voor op het aflopen van je aflossingsvrije hypotheek. Zo weet jij of je jouw woonwensen kunt waarmaken, nu en in de toekomst.
Kies je voor zelf hypotheek verhogen? Dan moet je wel met een paar dingen rekening houden.
Je hebt belastingvoordeel als je je hypotheekrente kunt aftrekken. Hoe werkt dat en welke regels zijn er?
Kosten voor oversluiten van je hypotheek kunnen bestaan uit taxatiekosten, notariskosten en boeterente.
Verandert er iets in je inkomen of uitgaven, de woningmarkt of je wensen? Check dan of je nog goed zit met je hypotheek.
Een bouwdepot is een bankrekening met het hypotheekbedrag dat je leent. Hoe werkt een bouwdepot en hoe vraag je het aan?
Als je een hypotheek bij ons afsluit, dan spreken we een einddatum met elkaar af. Komt die einddatum dichterbij en heb je je hypotheek nog niet (helemaal) afgelost? Dan is het goed om je te verdiepen in je mogelijkheden.
Extra aflossen op je hypotheek? Lees de voor- en nadelen. En ontdek hoe je het extra aflossen zelf regelt of met een adviseur.
Extra aflossen op je hypotheek? Lees de voor- en nadelen. En ontdek hoe je het extra aflossen zelf regelt of met een adviseur.
Waarom betaal je soms kosten als je je hypotheek (extra) aflost? Of als je je hypotheek oversluit naar een lagere rente? Bekijk de antwoorden op deze vragen.
Je kunt de tegenrekening van je spaarrekening, beleggingsrekening, SNS Hypotheek of SNS Doorlopend Krediet wijzigen.
Je kunt een rekeninghouder, gevolmachtigde of wettelijk vertegenwoordiger toevoegen of verwijderen. Regel het nu.
Wil je andere persoonlijke gegevens wijzigen? Bijvoorbeeld je achternaam omdat je getrouwd bent? Regel het nu.
Geef je nieuwe telefoonnummer aan ons door, zodat we je kunnen bereiken.
Je kunt in Mijn SNS een e-mailadres toevoegen, verwijderen of wijzigen. Lees hoe het werkt.
Heb je een nieuw adres of postadres? Geef het aan ons door.
De SNS Nabestaandendesk helpt je om de financiële zaken bij SNS van iemand die is overleden goed af te handelen.
Als bewindvoerder of curator beheer je de geldzaken van iemand die dat zelf niet kan. SNS Bewindvoering helpt je.
Bekijk hier alle hypotheekformulieren.
Bekijk hier alle hypotheekvoorwaarden.
Staat er een keer niet genoeg geld op je rekening als we willen incasseren? Kan gebeuren! Halverwege de maand proberen we het nog een keer.
Het kan iedereen een keer gebeuren: er staat niet genoeg geld op je rekening als we je hypotheeklasten willen incasseren.
Persoonlijke veranderingen kunnen financiële zorgen veroorzaken. Wat als je straks je hypotheek niet meer kunt betalen? We zijn er voor je. Ook als het tegenzit.
Als je partner overlijdt, heeft dat grote gevolgen. Het kan moeilijker worden om je hypotheek te blijven betalen. Lees wat je kunt doen.
Door een scheiding kan je financiële situatie veranderen en kan het moeilijker worden om je hypotheek te blijven betalen. Lees wat je kunt doen.
Als je werkloos wordt, heb je waarschijnlijk minder inkomen. Daardoor kan het moeilijker worden om je hypotheek te blijven betalen. Lees wat je kunt doen.
Als je een hypotheek hebt en arbeidsongeschikt wordt kan dat grote financiële gevolgen hebben. De SNS Adviseur kan je helpen.
Als je een schuld hebt en een eigen huis, dan kan een schuldeiser beslag laten leggen op je huis. Wat doen wij als we een beslag voor je huis binnen krijgen?
Als je een schuld hebt, dan kan een schuldeiser beslag op je rekening laten leggen. Een deel van het geld dat erop staat, gaat dan naar de schuldeiser. Wat doen wij als er beslag op je rekening wordt gelegd?