SNS Doel­beleg­gen

Met SNS Doelbeleggen wordt zelfstandig beleggen wel heel eenvoudig. Je bepaalt zelf je beleggingsdoel en het risico dat bij je past. Je kunt er zelfs voor kiezen een deel van het geld te sparen.

Doelbeleggen openen

Voor je SNS Doelbeleggen aanvraagt: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Handige rekentool: de Doelplanner

Je bepaalt zelf je doel en het risico dat je wilt nemen. Als je SNS Doelbeleggen aanvraagt, leg je het vast in de Doelplanner. Dat is onze handige rekentool. Daarna heb je altijd inzicht in je Doelplanner via Mijn SNS, je online bankomgeving.

Krijg een seintje van ons

Als je wilt, houden wij je belegging voor je in de gaten. Je krijgt dan een seintje als je je beleggingsdoel uit de Doelplanner niet haalt. Je kunt vervolgens zelf in de Doelplanner bekijken wat je kunt doen om je doel wel te halen.

Kies uit 5 duurzame ASN-fondsen

Je belegt in 1 van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen. Elk fonds heeft een eigen verhouding tussen risico en rendement. ASN scoort al jaren hoog in de Eerlijke Bankwijzer.

Inleggen en opnemen

Inleggen kan altijd en al vanaf € 10 per keer. Bijvoorbeeld maandelijks of alleen op het moment dat het jou uitkomt. Als je het geld onverwacht toch nodig hebt, kun je het opnemen door een deel van je beleggingen te verkopen.

SNS Startbonus Beleggen tot 60 euro

Tijdelijke startbonus tot wel 60 euro

Begin je met beleggen bij SNS vóór 31 december 2022? Dan krijg je van ons een Inlegbonus tot wel €60.

Bekijk de actie

Risico en rendement

Je kunt ervoor kiezen om een deel van het bedrag te sparen met variabele rente en met het andere deel te beleggen. Bekijk de actuele rente voor je SNS Doelbeleggen rekening.

Jij bepaalt hoeveel risico je wilt nemen om kans te maken op een hoger rendement. Op basis daarvan kies je hoeveel je wilt sparen en hoeveel je wilt beleggen. Ook kies je het fonds dat bij je past: Het ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief of Zeer Offensief.

Lees meer over de ASN Duurzame Mixfondsen en de risico’s van elk fonds en de verwachte rendementen

Voor wie is SNS Doelbeleggen?

Je belegt zelfstandig met SNS Doelbeleggen. Je weet dat je met beleggen risico loopt en dat je inleg meer of juist minder waard kan worden. Bij SNS Doelbeleggen kun je zelf bepalen hoeveel risico je wilt nemen.

Kijk of SNS Doelbeleggen geschikt voor je is

Handige Doelplanner in Mijn SNS

De Doelplanner is een rekentool waarmee je altijd online inzicht hebt in de waarde van je beleggingen. In de Doelplanner kun je onder andere:

  • zien hoeveel je moet inleggen om je doel te halen
  • berekenen welk bedrag je bij elkaar kunt krijgen
  • hoeveel van het bedrag je wilt sparen en hoeveel je wilt beleggen
  • het fonds waarin je belegt vergelijken met andere fondsen
  • eenvoudig je doelbedrag, maandbedrag of fonds aanpassen
  • je Doelplan maken zodat je steeds kunt zien of je op koers ligt

Zo gebruik je de Doelplanner in Mijn SNS

Wat betaal je voor SNS Doelbeleggen

Voor SNS Doelbeleggen betaal je servicekosten aan ons en fondskosten aan de fondsbeheerder. De servicekosten zijn 0,3% per jaar. De fondskosten zijn verwerkt in de koers van het fonds. Er zijn ook nog andere kosten.

Alle kosten voor SNS Doelbeleggen op een rij

Beleggen en de belasting

Geld dat je belegt, wordt gezien als vermogen. Mogelijk betaal je over een deel van je vermogen belasting. Dat heet vermogensrendementsheffing. Lees meer over beleggen en de belasting

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Doelbeleggen aanvraagt. En ga je voor het eerst beleggen? Misschien heb je iets aan onze informatie voor beginnende beleggers.

SNS Doelbeleggen aanvragen

SNS Doelbeleggen aanvragen

Ontdek hoe het is om zelf te beleggen. Open SNS Doelbeleggen en ga aan de slag.
Mogelijk rendement berekenen

Mogelijk rendement berekenen

Bereken wat beleggen en sparen je mogelijk kan opleveren en welke inleg je daarvoor nodig hebt.