SNS Doel­beleg­gen

Met SNS Doelbeleggen wordt zelfstandig beleggen wel heel eenvoudig. Je bepaalt zelf je beleggingsdoel en het risico dat bij je past.

Nu aanvragen

Voor je SNS Doelbeleggen aanvraagt: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Handige rekenhulp: de Doelplanner

Je bepaalt zelf je doel en het risico dat je wilt nemen. Als je SNS Doelbeleggen aanvraagt, leg je het vast in de Doelplanner. Dat is onze handige rekenhulp. Daarna heb je altijd inzicht in je Doelplanner via Mijn SNS, je online bankomgeving.

Krijg een seintje van ons

Als je wilt, houden wij je belegging voor je in de gaten. Je krijgt dan een seintje als je je beleggingsdoel uit de Doelplanner niet haalt. Je kunt vervolgens zelf in de Doelplanner bekijken wat je kunt doen om je doel wel te halen.

Kies uit 5 duurzame ASN-fondsen

Je belegt in 1 van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen. Elk fonds heeft een eigen verhouding tussen risico en rendement. ASN scoort al jaren hoog in de Eerlijke Bankwijzer.

Inleggen en opnemen

Inleggen kan altijd vanaf € 20 per keer. Bijvoorbeeld maandelijks of alleen op het moment dat het jou uitkomt. Als je het geld onverwacht toch nodig hebt, kun je het opnemen door een deel van je beleggingen te verkopen.

Risico en rendement

Jij bepaalt hoeveel risico je wilt nemen om kans te maken op een hoger rendement. Op basis daarvan kies je het fonds dat daarbij past: Het ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief of Zeer Offensief.

Lees meer over de ASN Duurzame Mixfondsen en de risico’s van elk fonds en de verwachte rendementen

Voor wie is SNS Doelbeleggen?

Je belegt zelfstandig met SNS Doelbeleggen. Je weet dat je met beleggen risico loopt en je kunt zelf bepalen hoeveel risico je wilt nemen.

Kijk of SNS Doelbeleggen geschikt voor je is

Handige Doelplanner in Mijn SNS

De Doelplanner is een rekenhulp waarmee je altijd online inzicht hebt in de waarde van je beleggingen. In de Doelplanner kun je onder andere:

  • zien hoeveel je moet inleggen om je doel te halen
  • berekenen welk bedrag je bij elkaar kunt krijgen met je inleg
  • het fonds waarin je belegt vergelijken met andere fondsen
  • eenvoudig je doelbedrag, maandbedrag of fonds aanpassen

Zo gebruik je de Doelplanner in Mijn SNS

Wat betaal je voor SNS Doelbeleggen

Voor SNS Doelbeleggen betaal je servicekosten aan ons en fondskosten aan de fondsbeheerder. De servicekosten zijn 0,3% per jaar en niet meer dan € 75 per kwartaal. De fondskosten zijn verwerkt in de koers van het fonds. Er zijn ook nog andere kosten.

Alle kosten voor SNS Doelbeleggen op een rij

Rente als je niet belegt

Beleg je even niet? Dan krijg je 0,15% variabele rente over je saldo op SNS Doelbeleggen. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 27-06-2018. Hij kan inmiddels veranderd zijn.

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Doelbeleggen aanvraagt.

SNS Doelbeleggen aanvragen

SNS Doelbeleggen aanvragen

Vul de Doelplanner in. Je kiest een van de duurzame ASN-fondsen. Daarna vraag je meteen SNS Doelbeleggen aan.

Terug naar boven