Je eigen huis iets dichterbij met onze kans­vergroters

Een huis kopen is vandaag de dag een hele uitdaging. Maar niet onmogelijk! We helpen je graag bij alle stappen van je zoektocht. Met onze kansvergroters.

Gratis oriëntatiegesprek

Met onze kansvergroters krijg je …

  • Belangrijke kennis over de huizenmarkt
  • Handige tools voor meer inzicht in je situatie en het bepalen van je bod
  • Sparren met onze groeicoach op het moment dat jij het nodig hebt

Dit zijn onze kansvergroters

#1. Het biedcertificaat

Als je gaat bieden op een koophuis, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk zekerheid over wat je kunt lenen. Je krijgt het met ons biedcertificaat. Daarop zie je hoeveel hypotheek je waarschijnlijk kunt krijgen. Om dat bedrag te berekenen, kijken we naar jouw specifieke situatie en de actuele rente. Ook handig: stuur het biedcertificaat naar de verkoper. Die heeft dan ook meer zekerheid over wat je kunt lenen.

Check de voordelen

#2. Het woonkostenoverzicht

Als je een huis wilt kopen, dan is een berekening van wat je maximaal kunt lenen zo gemaakt. Maar misschien wil je wel méér inzicht. Want passen de nieuwe woonkosten bij je huidige levensstijl en uitgavenpatroon? Wil je deze maandlasten betalen of ben je bereid om je levensstijl erop aan te passen? Je ontdekt het met het gratis woonkostenoverzicht. En als je wilt, bespreek je de resultaten en je mogelijkheden met onze groeicoach.

Lees meer over het woonkostenoverzicht

#3. Meerdere hypotheekaanbieders

Toe aan een hypotheek? Bij ons valt er echt wat te kiezen. Want we bieden hypotheken aan van meerdere aanbieders. Zo vind je altijd een goede deal: een hypotheek die bij je past plus een scherpe rente.

Ontdek alle aanbieders

#4. Het gratis oriëntatiegesprek

Online kun je veel zelf uitzoeken. Bijvoorbeeld hoeveel je ongeveer kunt lenen. Maar er kan misschien wel meer dan je nu weet. Daarom hebben we het gratis oriëntatiegesprek. Onze groeicoach denkt dan met je mee over je mogelijkheden in elke stap van je huizenjacht. Zo ontdek je of er meer mogelijk is dan je denkt.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we bellen je om een afspraak te maken.