Actuele hypotheekrente SNS hypotheek

Hier vind je de actuele, vaste hypotheekrentes van een SNS Hypotheek.

Waarom rekenen we voor bepaalde producten een hogere rente?

Voor SNS Spaarhypotheek, SNS Spaarrekening Hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek gelden hogere rentes dan voor een annuïtaire of lineaire hypotheek. Omdat je met deze hypotheeksoorten pas aan het einde van de looptijd aflost, lopen we langer het risico dat je de hypotheek niet terugbetaalt. Voor de SNS Spaarhypotheek en SNS Spaarrekening Hypotheek maken we daarnaast ook hogere kosten door de administratie van de gekoppelde spaarrekening of spaarpolis. 

Andere hypotheken en rentevormen

Deze hypotheekrentes van deze producten vind je bij de overige rentetarieven

 • SNS Overbruggingskrediet
 • Niet meer af te sluiten: SNS Extra Ruimte Hypotheek, Stabielrente, Ideaalrente, Plafondrente

Alleen voor de SNS Hypotheek

Wat je op deze pagina leest over de desktop taxatie geldt alleen als je een SNS Hypotheek aanvraagt. We hebben ook hypotheken van andere aanbieders. Kies je daarvoor? Dan kun je de desktop taxatie misschien niet gebruiken. Of gelden er andere voorwaarden. Je adviseur kan je hier meer over vertellen.

Rentearchief

Wil je weten hoe hoog onze hypotheekrente de afgelopen maanden/jaren was? Je vindt onze tarieven vanaf juli 2016 terug in het rentearchief.

Hypotheekrentes vergelijken met andere aanbieders

We zijn de enige bank waar je kunt kiezen uit meerdere hypotheekaanbieders. Zo hebben we altijd wel een hypotheek die bij je past. Ook handig: je kunt makkelijk hypotheekrentes vergelijken én is er voor elke looptijd een scherpe rente. Check wie de laagste rente voor jou heeft.Bereken jouw top 3 rentes

  Afspraak maken?

  Afspraak maken?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het gesprek vindt plaats in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.
  Bereken je hypotheek

  Bereken je hypotheek

  Bereken in een paar stappen je maximale hypotheek.