SNS Budget Hypotheek

Met een SNS Budget Hypotheek heb je bij het afsluiten van een SNS Hypotheek geprofiteerd van een of meer kortingen.
Goed om te weten: deze hypotheek kun je niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je deze hypotheek hebt.

Zo zit SNS Budget Hypotheek in elkaar

Een SNS Budget Hypotheek sloot je af in combinatie met verschillende hypotheekvormen. Bijvoorbeeld met een aflossingsvrije hypotheek. Je kon gebruikmaken van verschillende kortingen.

Korting voor offerterente

Als je ervoor koos om de rente te nemen die in de offerte stond, heb je 0,1% rentekorting gekregen.

Korting voor snel passeren

Heb je je hypotheekakte binnen 3 maanden laten passeren bij de notaris? Dan heb je 0,1% rentekorting gekregen.

Korting voor 'Vergoeding renteverlies bij verkoop woning'

Heb je bij het aangaan van je rentevastperiode gekozen voor 'Vergoeding renteverlies bij verkoop woning'? Dan heb je 0,1% rentekorting ontvangen. Wat houdt deze optie in? Als je je woning verkoopt voordat de afgesproken rentevaste periode is afgelopen, berekenen we een vergoeding voor het renteverlies volgens de contante waarde methodiek met een maximum van 3%. Meer informatie over vergoeding betalen aan de bank.

Je ontvangt de volledige vergoeding voor het renteverlies terug indien je binnen 6 maanden de hypotheek meeneemt naar een nieuwe woning.

Je hoeft geen vergoeding voor het renteverlies te betalen over het bedrag dat je zonder vergoeding  mag aflossen ( jaarlijks 20% van je oorspronkelijke hypotheekdelen).

Hypotheek meenemen?

Wil je een nieuw huis kopen en je hypotheek meenemen? Dat kan onder bepaalde voorwaarden. Een SNS Adviseur kan je verder helpen.

  Een andere hypotheek?

  Is de actuele rente lager dan je eigen rente? Of wil je een andere hypotheekvorm? Een SNS Adviseur bekijkt welke mogelijkheden je hebt.

  Belangrijk om te weten

  Voor dit product gelden:

  en productvoorwaarden:

  Vragen?

  Bel, app of mail en plan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.
  06 - 13 19 22 66