Hulp bij betalingsproblemen?

De inflatie kan zorgen voor onzekerheid en financiële stress. De prijzen stijgen aan de benzinepomp, op je energierekening en in de supermarkt. Maar ook persoonlijke veranderingen kunnen financiële zorgen veroorzaken. Bijvoorbeeld als je je baan verliest, ziek wordt of je partner verliest. Wat als je straks je hypotheek niet meer kunt betalen? We zijn er voor je. Ook als het tegenzit. Met hulp op maat en tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Verwacht je geldproblemen? Bel ons

Zit het even tegen? En ben je bang dat je misschien straks je hypotheek niet meer kunt betalen? Dan zijn we er voor je. Bel of mail onze financiële coach: 030 - 291 43 35 of rustingeldzaken@sns.nl. Onze hulp is vrijblijvend en gratis.

Je bent niet de enige

Jaarlijks helpen we 600 gezinnen die moeite hebben om rond te komen. Dat zijn vaak gewoon mensen met een baan en een huis. Hoe eerder een klant om hulp vraagt, hoe sneller we kunnen helpen z’n geldzaken weer op orde te brengen.

Zo helpen we je

We plannen een afspraak voor je in met onze financiële coach. Dat kan telefonisch of via beeldbellen. Samen brengen jullie je situatie in kaart. Wat zijn bijvoorbeeld je inkomsten en uitgaven, wat is je huis waard en heb je misschien al iets afgelost? We bespreken passende oplossingen. Soms is dat een aangepaste hypotheek. Maar het kan ook jobcoaching zijn om je weer aan werk te helpen.

Wat doen we nog meer?

We vallen onder de Volksbank. Samen met de andere merken die daar ook bij horen doen we nog meer om je te helpen als het tegenzit. Je leest er meer over op de website van de Volksbank.

Financiële zorg bij de Volksbank

Dit kun je zelf doen

  • Misschien kun je besparen op je energie-, zorg-, verzekerings- of telefoniekosten. Check regelmatig websites waar je aanbieders kunt vergelijken.
  • Doe de SNS Hypotheekcheck. Dan zie je of je misschien kunt besparen op je hypotheek.
  • Houd bij waar je geld elke maand aan opgaat. Je kunt daarvoor ons online huishoudboekje in Mijn SNS gebruiken.
  • Of krijg inzicht in je inkomsten en uitgaven met het Nibud Persoonlijk Budgetadvies. Zie bijvoorbeeld hoeveel je uitgeeft of spaart vergeleken met anderen.

Verwacht je betalingsproblemen? Trek op tijd aan de bel. Bel of mail onze financiële coach: 030 - 291 43 35 of rustingeldzaken@sns.nl.

Waardoor kun je problemen krijgen met betalen?

Je kunt niet meer werken
Je verliest je baan
Je gaat scheiden
Je partner overlijdt

Hypotheekcheck geeft je inzicht

Hypotheekcheck geeft je inzicht

Wil je weten of je hypotheek nog steeds bij je past? Doe dan de SNS Hypotheekcheck.
Checklist scheiden

Checklist scheiden

Bekijk de financiële checklist bij scheiden.