Je hypotheek aanpassen

Verandert er iets in je inkomen of uitgaven, de woningmarkt of je wensen? Check dan of je nog goed zit met je hypotheek. En lees meer over de mogelijkheden om je SNS Hypotheek aan te passen.

Zit je nog goed met je hypotheek?

Een hypotheek sluit je vaak voor 30 jaar af. In die tijd kan er veel veranderen. Ontdek of je hypotheek nog bij je past.

Check 't nu


 • Je hypotheekrente verlengen
  Aan het einde van de rentevaste periode krijg je een nieuw aanbod van ons. Je kunt dan een nieuwe rentevaste periode kiezen.

  Je rente eerder aanpassen
  Om te profiteren van een lagere actuele rente kan het gunstig zijn om je rente al voor het einde van de rentevaste periode aan te passen. Je betaalt dan wel een vergoeding voor het renteverlies. Die kun je in 1x betalen of gespreid met rentemiddeling.
  Sluit je je hypotheek over naar een andere aanbieder? Dan betaal je ook advieskosten.

  Je woningwaarde aanpassen voor een lagere rente
  Is je huis meer waard geworden? Of heb je afgelost op je hypotheek? Dan kan je hypotheekrente misschien omlaag. Dit vraag je eenvoudig aan door je woningwaarde aan te passen.

  Korting op je hypotheekrente
  Met een SNS Betaalrekening kun je profiteren van een aantrekkelijke korting op de rente van je SNS Hypotheek. Hiervoor gelden een paar spelregels. Zo gebruik je de rekening voor je dagelijkse uitgaven en vaste lasten.

 • Check je aflossingsvrije hypotheek
  Ontdek hoe je ervoor staat met je aflossingsvrije hypotheek. En bekijk wat er mogelijk is om je hypotheek straks af te lossen. Dat woont wel zo lekker.

  Aflossingsvrije hypotheek tussentijds aanpassen

  Wil je je aflossingsvrije hypotheek aanpassen? Je kunt tussentijds aflossen of je hypotheek omzetten naar een lineaire- of annuïteitenhypotheek . Dit kan ook bij andere hypotheekvormen, zoals een beleggingshypotheek. Bespreek ’t met een SNS Adviseur. Je kunt je aflossingsvrije hypotheek ook zonder advies aanpassen in Mijn SNS.

 • Je hypotheek verhogen voor een verbouwing
  Als je verbouwplannen hebt, kan het interessant zijn om je bestaande hypotheek te verhogen. Ga je duurzaam verbouwen, dan heb je meer mogelijkheden . We denken graag met je mee met tips over energiezuiniger wonen.

  Extra aflossen of je hele hypotheek aflossen
  Heb je geld over? Dan kun je ervoor kiezen om eenmalig of iedere maand extra af te lossen op je hypotheek. Zo verlaag je je maandlasten. Ieder jaar kun je een deel van je hypotheek extra aflossen zonder kosten. Je regelt dit makkelijk in Mijn SNS. Bij een spaarhypotheek kun je extra storten . Een adviseur bekijkt graag voor je of het voor jou gunstig is.

Kosten aanpassen hypotheek

Als je je hypotheek wilt aanpassen, heb je soms advies nodig. Hiervoor betaal je advies- en administratiekosten. Andere wijzigingen, zoals extra aflossen, regel je makkelijk zelf.

Kosten voor aanpassen van je hypotheek

Actuele hypotheekrente SNS Hypotheek

Ben je op zoek naar de actuele hypotheekrente bij SNS, benieuwd welke kortingen er zijn of hoe het werkt met de verschillende tariefgroepen?

Actuele hypotheekrente SNS bekijken

Alle informatie over je hypotheek bij SNS

Heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan in dit overzicht met alle informatie over je hypotheek bij SNS .


Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je hypotheek en je huidige situatie?

Vragen?

Bel, app of mail en plan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.
06 - 13 19 22 66