AEGON hypotheek: iets voor jou?

We vinden het belangrijk dat je bij ons kunt kiezen. Daarom kun je via ons ook hypotheken van andere aanbieders afsluiten. We bieden ook deze hypotheek van Aegon aan. Wil je een huis kopen of heb je verbouwplannen? Check dan eens of de Aegon-hypotheek iets voor je is.

Goed om te weten: Deze hypotheek kun je vanaf 1 maart 2024 niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina geldt alleen voor jou als je deze hypotheek voor 1 maart hebt afgesloten.

Over Aegon

Aegon wil klanten helpen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat sluit mooi aan bij een van onze beloften aan jou: dat het draait om jouw belang. Daarom is het belangrijk dat je bij ons ook kunt kiezen voor een andere hypotheek dan de SNS Hypotheek. Aegon is daarvoor dus een goede partner voor ons.

Goed om te weten: Aegon gaat samen verder met a.s.r., een andere financiële dienstverlener.

Check de hypotheekrente van Aegon

We bieden de hypotheek van Aegon aan, omdat Aegon een bekende en grote aanbieder is in de Nederlandse hypotheekmarkt. Ze hebben een snelle service. En je kunt er kiezen uit veel scherpe rentes: van 1 tot en met 30 jaar. Check zelf maar eens of Aegon voor jou een aantrekkelijke rente heeft.

Bereken jouw top 3 rentes

Kenmerken Aegon hypotheek

 • Je kunt kiezen voor variabele rente die elke dag kan veranderen. Of je zet je rente vast. Je kiest dan een rentevaste periode van minimaal 1 jaar en maximaal 30 jaar.
 • Bij de hypotheek horen 7 tariefgroepen. Heb je genoeg afgelost of is je huis meer waard geworden? En komt je hypotheek daardoor in een lagere tariefgroep met een lagere rente? Dan gaat je rente automatisch omlaag.
 • Bij een bouwdepot is de rente die je krijgt hetzelfde als de rente die je betaalt voor je hypotheek.
 • Je kunt kiezen uit 3 aflossingsvormen: annuitair, lineair en aflossingsvrij.

    Overleg met een expert

    Wil je weten of de Aegon-hypotheek bij jou past? Check het met een adviseur. Een 1e oriëntatiegesprek kost je niets en je zit nergens aan vast.

    Maak een afspraak

    Aegon hypotheek gunstig voor jou?

    Deze hypotheek is vooral geschikt voor je als je:

    • een nieuw huis gaat kopen;
    • het huis gebruikt om er zelf in te wonen, het is dus je hoofdverblijf;
    • je bestaande hypotheek wil oversluiten;
    • je rente lang wilt vastzetten tegen een scherpe rente;
    • je plannen hebt om je huis energiezuiniger te maken.

    De Aegon hypotheek is een gewone hypotheek. Wil je iets bijzonders kopen? Bijvoorbeeld een huis om te verhuren, een vakantiehuis of een pand voor je bedrijf? Dan is deze hypotheek niet geschikt voor je. Een SNS Adviseur zoekt graag voor je uit welke hypotheek het beste bij je past.

    We helpen je kiezen

    We helpen je kiezen

    Een SNS Adviseur kan je meer vertellen over deze hypotheek.
    Vergelijken - NBA - Icoon

    Bij ons valt er wat te kiezen

    We zijn de enige bank met bijna 200 winkels waar je voor je hypotheekadvies keus hebt uit meerdere aanbieders.