Er is vaak meer mogelijk dan je denkt

De huizenmarkt verandert snel. Hoe zit het dan met jouw kansen op een huis? Goed om te weten: Er kan vaak meer dan je denkt.

Ontdek wat er in jouw situatie kan

  • In het gratis oriëntatiegesprek ontdek je jouw mogelijkheden
  • Bij ons kies je uit meerdere hypotheekaanbieders
  • En krijg je persoonlijke aandacht in een van onze 200 winkels

Maak een afspraak

Wij houden onze deuren voor je open

Soms is het fijn om even persoonlijk met iemand te overleggen. Met iemand met verstand van zaken die ingewikkelde zaken goed aan je kan uitleggen. Daarom hebben wij winkels waar je gewoon langs kunt komen. Met of zonder afspraak.

Alles wat je moet regelen onder 1 dak

Als je naar een ander koophuis gaat, dan moet je van alles regelen. Denk aan het inschakelen van een notaris of bouwkundig expert. Misschien heb je ook een definitief energielabel nodig. Al dat soort dingen regel je gemakkelijk via ons. Als je wil, in 1 keer. Makkelijk toch?

Zo werkt dat

Waarom andere hypotheekaanbieders?

Bij ons kies je uit meerdere hypotheekaanbieders. Dat vinden we belangrijk, want zo kun je kiezen voor de hypotheek die het beste bij je past. Misschien heeft een andere aanbieder wel een betere rente. Of voorwaarden die beter passen bij jouw persoonlijke situatie.

Dit zijn de hypotheekaanbieders

"Uiteindelijk is toch gelukt"

Starter op de woningmarkt Willie Kenson schakelde de hulp van adviseur Sharyad meerdere keren tijdens het proces in. Door zijn expertise en die van haar aankoopmakelaar lukte het toch om een huis te kopen.

Lees het verhaal van Willie

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter, dan bellen we je binnen 2 werkdagen om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen. Kom naar de SNS Winkel of kies beeldbellen.

Bereken je hypotheek

Bereken je hypotheek

Bereken in een paar stappen je maximale hypotheek.

Neem contact op

Bel, app of mail en plan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.
06 - 13 19 22 66