Hypotheekadvies bij SNS

Of het nu gaat om het kopen van je eerste woning of om een verhuizing: je wilt het allemaal goed regelen. We adviseren je graag. Zodat je straks en in de toekomst goed zit met je hypotheek.

Hypotheekadvies bij SNS:

  • Een passend hypotheekadvies
  • Altijd een adviseur in de buurt
  • Keuze uit diverse hypotheken - ook van andere hypotheekaanbieders

Onze hypotheekadviseurs

Met een SNS Hypotheekadviseur maak je samen je woonwensen waar. De adviseur denkt met je mee. Niet alleen rekent hij voor je uit hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kunt lenen, ook vergelijkt hij verschillende hypotheken en bijbehorende voorwaarden voor je. Daarnaast bekijken jullie samen waarop je kunt besparen en waar je nog meer rekening mee moet houden. Zo zit je straks en in de toekomst goed!

Hypotheekadvies met een eigen huismap

Ben je op zoek naar hypotheekadvies? Dan neemt een adviseur tijdens het gesprek eerst al je gegevens met je door. Dat kost tijd. Bij SNS hebben we daar iets op bedacht: de online SNS Huismap. Daarin kun je al voor het gesprek alle gevraagde gegevens naar de adviseur opsturen. Zo hoeft de adviseur tijdens jullie gesprek niets meer in te voeren en hebben jullie alle tijd voor het hypotheekadvies.

Hoe de SNS Huismap in het kort werkt:

  • Voordat je je afspraak met de SNS Adviseur hebt, krijg je een e-mail met inloggevens.
  • Upload de documenten die de adviseur voor jullie gesprek nodig heeft.
  • Deel makkelijk je gegevens en documenten met de SNS Adviseur in je huismap.
Ook handig: In de huismap staat ook veel informatie die handig is als je hypotheekadvies aan het inwinnen bent. Zoals tips voor het stellen van de juiste vragen aan je adviseur.

Meer lezen over de SNS Huismap

Hypotheekadvies – dit kost het

Wil je een hypotheek afsluiten of je hypotheek wijzigen? Dan betaal je aan de adviseur een vergoeding voor het advies en voor de afhandeling.

Meer over de kosten van hypotheekadvies

Hypotheek afsluiten zonder advies?

Je kunt bij ons ook een hypotheek afsluiten zonder ons advies: execution only. Je sluit dan zelf in een paar stappen je hypotheek online af.

Meer weten over hypotheek afsluiten zonder advies

SNS Huisselectie

Wist je dat we ook hypotheken van andere aanbieders kunnen adviseren? Zo is er altijd wel een hypotheek die bij je past.

Meer over de SNS Huisselectie

Afspraak maken

Afspraak maken

Ontdek wat er in jouw situatie kan. Een oriëntatiegesprek is gratis.
Een hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten bij SNS: hoe gaat dat in z’n werk?
Terug naar boven