Hypotheekadvies bij SNS

Of je nu voor het eerst een huis koopt of verhuist naar een andere koopwoning: je wilt dat het goed zit met je hypotheek. Nu en in de toekomst. We adviseren je graag.

Hypotheekadvies bij SNS

  • Een passend hypotheekadvies
  • Advies in de winkel of via beeldbellen
  • Keuze uit verschillende hypotheekaanbieders, niet alleen die van onszelf

Onze hypotheekadviseurs

Een SNS Hypotheekadviseur helpt je je woonwensen waar te maken. De adviseur denkt met je mee en bespreekt ondere met je:

  • hoeveel geld je nodig hebt.
  • hoeveel je kunt lenen.
  • wat het verschil is tussen verschillende hypotheken en voorwaarden.
  • waar je eventueel op kunt besparen en waarmee je nog meer rekening moet houden.

Goede voorbereiding

De adviseur bereidt jullie gesprek zo goed mogelijk voor aan de hand van je online huismap. In de online huismap kun je vóór het gesprek al de gevraagde gegevens naar de adviseur opsturen. Zo hoeft de adviseur tijdens jullie gesprek niets meer in te voeren en hebben jullie alle tijd voor het hypotheekadvies.

Ook handig: In de huismap lees je ook waaraan je moet denken als je een huis wilt kopen of je hypotheek wilt oversluiten. Handig voor het stellen van de juiste vragen aan je adviseur.

Meer lezen over de SNS Huismap

Kosten hypotheekadvies

Het eerste oriëntatiegesprek met de adviseur kost je niets. Wil je daarna een hypotheek afsluiten of je hypotheek aanpassen? Dan betaal je voor het advies en voor de afhandeling. Hoeveel dit is, hoor je altijd van tevoren.

Meer over de kosten van hypotheekadvies

Alles voor je koophuis onder 1 dak geregeld

Heb je je 1e koophuis gevonden? Of verhuis je naar je volgende? Dan heb je een hoop te regelen. Je hebt bijvoorbeeld een notaris nodig. Of een bouwkundig expert. Die kun je via ons regelen. En we kunnen je met nog meer dingen helpen.

Zo maak je het jezelf gemakkelijk

Hypotheek afsluiten zonder advies?

Je kunt bij ons ook een hypotheek afsluiten zonder ons advies: execution only. Je sluit dan zelf in een paar stappen je hypotheek online af.

Meer weten over hypotheek online afsluiten

Niet alleen hypotheken van onszelf

Bij ons valt er wat te kiezen. We zijn de enige bank waar je kunt kiezen uit meerdere aanbieders, met elk hun eigen rentes en voorwaarden. Zo is er altijd een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Alles over onze hypotheekaanbieders

Afspraak maken

Afspraak maken

Ontdek wat er in jouw situatie kan. Maak een afspraak met een SNS Adviseur in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.
Bereken je hypotheek

Bereken je hypotheek

Bereken in een paar stappen je maximale hypotheek.