Een huis kopen zonder vast contract

Wat voor hypotheek je kunt krijgen, hangt voor een groot deel af van je inkomen. Ook als je geen vast contract hebt, zijn er mogelijkheden om bij ons een hypotheek af te sluiten.

Hypotheek voor zzp'ers

Als zzp’er heb je geen vast inkomen of werkgeversverklaring waarop je inkomen staat. Waar kijken we dan naar bij het berekenen van je hypotheek?

Meer over een hypotheek voor zzp’ers

Hypotheek met tijdelijk contract

Een tijdelijk contract is een contract voor bepaalde tijd. Je contract loopt bijvoorbeeld na een paar maanden of een jaar af. Je kunt een hypotheek aanvragen met een intentieverklaring. Maar ook als je die niet hebt, zijn er mogelijkheden.

Meer over een hypotheek met een tijdelijk contract

Hypotheek met uitzendcontract

Werk je via een bemiddelings- of uitzendbureau? Dan is de kans groot dat je een uitzendcontract hebt. Je kunt een hypotheek aanvragen met een perspectiefverklaring. Met een perspectiefverklaring wordt er niet alleen naar je contract gekeken, maar ook naar je perspectief op de arbeidsmarkt. Krijg je geen perspectiefverklaring? Dan gaan we uit van het gemiddelde inkomen van de laatste drie jaar. Met een maximum van het laatste jaarinkomen. Een adviseur kan je hier meer over vertellen

Hypotheek met oproepcontract

Oproepcontracten worden ook wel afroep-, inval- of hulpcontracten genoemd. Als je een hypotheek aanvraagt, kijken we naar je gemiddelde inkomen van de afgelopen drie jaar. Met een maximum van het laatste jaarinkomen. En misschien kun je gebruik maken van de Arbeidsmarktscan, een tool waarmee je jouw kansen op de arbeidsmarkt berekent.

Meer over de Arbeidsmarktscan

Hypotheek met een flexcontract

Heb je een flexcontract in loondienst? Dan kun je onder voorwaarden een hypotheek afsluiten. Zo kun je misschien gebruik maken van de een Arbeidsmarktscan van Arbeidsmarktkansen.nl. Deze tool berekent je kansen op de arbeidsmarkt voor de komende 5 jaar. Ook zonder Arbeidsmarktscan zijn er mogelijkheden om bij ons een hypotheek af te sluiten. Een adviseur kan je hier meer over vertellen.

Meer over de Arbeidsmarktscan

Eigen huis kopen? Groeicoaching!

Een eigen huis, je hebt je er al behoorlijk in verdiept. Dus je weet dat het nogal een uitdaging kan zijn. Een uitdaging, maar meestal niet onmogelijk. Je groeicoach kijkt samen met jou waar jouw mogelijkheden liggen. En wil je tussendoor even sparren of heb je een vraag? Je groeicoach helpt je graag. 

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het gesprek vindt plaats in de winkel of via beeldbellen vanuit huis.