Financiële vragenlijn voor boekhoudkundige vragen en fiscaal advies

Heb je boekhoudkundige, belasting- of fiscale vragen? Dan is er de financiële vragenlijn. Je krijgt antwoord van een onafhankelijk adviseur die je zelf uitkiest. We werken hiervoor samen met een aantal geselecteerde kantoren van MKB-kredietcoach. Maak hier een afspraak met een van de coaches.

Meer informatie

Goed om te weten: Je hoeft geen klant bij ons te zijn om gebruik te kunnen maken van de financiële vragenlijn.

Waarom de financiële vragenlijn?

Ben je als ondernemer op zoek naar antwoorden op je boekhoudkundige en fiscale vragen, maar wil je niet vastzitten aan een kantoor of hoge tarieven? Dan is er de financiële vragenlijn. Daar kun je terecht voor vragen, zoals: ‘Welke btw mag ik aftrekken?’ en ‘Hoe verwerk ik … in mijn boekhoudprogramma?’. En ook voor fiscale vragen rondom de groei van je onderneming, zoals ‘Wanneer moet ik mijn eenmanszaak omzetten in een bv?’.

Met de financiële vragenlijn krijg je snel antwoorden. Zonder meteen ergens aan vast te zitten. Je betaalt alleen voor de hulp die je ontvangt.

De voordelen van de financiële vragenlijn

  • Je vindt snel een onafhankelijk adviseur, de adviseurs waar we mee samenwerken zijn onafhankelijk en gescreend door MKB-kredietcoach.
  • Je zit nergens aan vast, want je betaalt alleen voor de hulp die je ontvangt.
  • Een gunstig uurtarief.

Zo werkt 't

  1. Ga naar de website van MKB Kredietcoach.
  2. Kies je adviseur op basis van je soort vraag en vul het contactformulier met je vragen in.
  3. De adviseur neemt contact met je op en laat weten of hij je kan helpen en wat de kosten zijn.
  4. Jij beslist of je doorgaat. Ga je ervoor? Dan wordt je vraag beantwoord tijdens een afspraak.
  5. Nadat jouw vraag is beantwoord, stuurt de adviseur je de factuur.
Ik ga trouwen en wilde graag weten wat hiervan de fiscale gevolgen voor mijn bedrijf zijn. De adviseur van de financiele vragenlijn beantwoordde m'n vragen
Diederik

Dit ga je betalen

Boekhoudkundige en administratieve vragen zijn € 85 exclusief btw per uur. Fiscale vragen kosten € 135 exclusief btw per uur. Je ontvangt de factuur van de adviseur die je kiest.

Disclaimer: SNS geeft geen advies. SNS ontvangt niet de adviezen die de adviseur van een bij MKB-kredietcoach aangesloten kantoor geeft en draagt dus geen verantwoordelijkheid voor deze adviezen.

Samenwerking tussen SNS en MKB-kredietcoach

Om je deze uitgebreide hulp aan te kunnen bieden, werken we samen met MKB-kredietcoach. Zij behandelen jouw vraag, kijken of ze kunnen helpen, beantwoorden je vraag en sturen je een factuur.

Waarom deze samenwerking?

We hebben voor MKB-kredietcoach gekozen als partner omdat we je zo kunnen helpen bij boekhoudkundige, belastingvragen en met fiscaal advies.

Vergoeding

We krijgen een vergoeding als we je doorsturen naar MKB-kredietcoach en je de service afneemt.