Voorwaarden SNS Beleggingsrekening Zakelijk

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Reglement SNS Beleggingsrekening Zakelijk

In dit document lees je informatie over de SNS Beleggingsrekening Zakelijk en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we bij de SNS Beleggingsrekening Zakelijk geen beleggingsadvies geven. En dat je zelf kiest in welk beleggingsfonds je wilt beleggen. Ook lees je meer over de aan- en verkoop van beleggingsfondsen..

Voorwaarden Mijn SNS Zakelijk

Bij de SNS Zakenrekening hoort Mijn SNS Zakelijk. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS Zakelijk en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig internetbankiert.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de ‘Algemene Bankvoorwaarden’. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Kostenoverzicht SNS Beleggingsrekening Zakelijk

In het ‘Kostenoverzicht SNS Beleggingsrekening Zakelijk’ lees je meer over de kosten van de SNS Beleggingsrekening Zakelijk

Andere belangrijke informatie

Het geld op de beleggingsrekening dat niet is belegd valt onder het depositogarantiestelsel. Je beleggingen zelf vallen niet onder het depositogarantiestelsel. Voor beleggingen geldt mogelijk het beleggerscompensatiestelsel. Op de website van De Nederlandsche Bank lees je meer over de uitvoering van het beleggerscompensatiestelsel. Lees meer over de bescherming van het geld op je SNS Beleggingsrekening Zakelijk.

SNS Beleggingsrekening Zakelijk openen

SNS Beleggingsrekening Zakelijk openen

Kiezen uit 12 duurzame fondsen en zelf je portefeuille samenstellen.