SNS Zaken­rekening

De SNS Zakenrekening is een voordelige zakelijke rekening die je makkelijk kunt uitbreiden. Ideaal voor het MKB en bedrijven met ongeveer maximaal zo'n 10 werknemers.

SNS Zakenrekening aanvragen

Voor je 'm aanvraagt: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Heb je jouw UBO’s nog niet geregistreerd?

Dan kunnen we jammer genoeg geen nieuwe rekeningen voor je openen of je een lening geven. Want sinds 27 maart 2022 moeten alle UBO’s van een onderneming geregistreerd zijn in het UBO-register van de Kamer van Koophandel. Goed om te weten: Er is geen UBO-registratieplicht voor eenmanszaken.

Lees meer over de UBO-registratie

Goed om te weten:
Voor de identificatie van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden vragen we een identificatiestorting van € 0,01 vanaf de privé rekening van de betreffende rechtsgeldig vertegenwoordiger/gevolmachtigde. Zorg daarom dat je het rekeningnummer van deze personen bij de hand hebt als je een rekening aanvraagt.

Een zakenrekening met flexibiliteit

Als ondernemer wil je flexibiliteit. Daarom kun je de SNS Zakenrekening uitbreiden met extra's die je nodig hebt, zoals batchbetalingen, een incassocontract, een betaalautomaat of creditcard.

Jij bepaalt wie toegang heeft

Je kunt meerdere rechtsgeldig vertegenwoordigers of gevolmachtigden toevoegen. Handig als een mede-eigenaar, medewerker of accountant ook toegang tot de rekening moet krijgen.

Zakelijk bankieren met gemak

Je regelt je bankzaken eenvoudig online in Mijn SNS Zakelijk. Ook iedereen die je machtigt kan hierbij. Handig: koppel je boekhoudpakket en stuur een zakelijk betaalverzoek.

Wat betaal je voor de zakenrekening?

De zakenrekening kost € 9,95 per maand. Daarnaast betaal je kosten per transactie en kosten voor klantonderzoek. De rente op deze rekening is variabel en kan veranderen. De rente kan positief, negatief of 0% zijn.

Alle kosten op een rij

Zakelijk betaalverzoek versturen

Makkelijker facturen versturen, sneller betaald krijgen en minder gedoe met contant geld? Met een zakelijk betaalverzoek kunnen klanten en relaties je snel en simpel betalen. En jij ziet ’t meteen als dat is gebeurd.

Zakelijk betaalverzoek versturen

Je boekhoudpakket koppelen?

Heb je een boekhoudpakket? Zoals Exact, MoneyBird of Minox? Dan kun je je zakelijke rekening eenvoudig aan je boekhoudpakket koppelen. Dat scheelt je een hoop tijd.

Je boekhoudpakket koppelen

Zakelijke creditcard(s) bij je rekening

Open je de SNS Zakenrekening? Dan kun je daarna 1 of meer zakelijke creditcards aanvragen bij ICS. Natuurlijk heb je altijd online inzicht in uitgaven die zijn gedaan met zakelijke creditcards.

Meer over zakelijke creditcards

Ook zakelijk sparen bij SNS

Je kunt meteen een zakelijke spaarrekening openen bij de zakenrekening. Of je regelt het later. Let op: op dit moment kun je SNS Zakelijk Sparen alleen telefonisch aanvragen. Dus wil je meteen een spaarrekening openen bij de zakenrekening? Ons telefoonnummer is 030 - 633 30 02, we helpen je graag.

Lees meer over zakelijk sparen bij SNS

Een rekening voor de zaak

Wanneer kies je voor de SNS Zakenrekening?

  • Als je een bedrijf hebt tot ongeveer 10 werknemers.
  • Als max. 4 personen toegang moeten krijgen tot de rekening, zoals mede-eigenaren, je boekhouder of accountant.
  • Als je zzp’er bent en een incassocontract nodig hebt of batchbetalingen wilt gebruiken.

Twijfel je? Gebruik dan de keuzehulp

Overstappen naar SNS?

Heb je al een zakelijke rekening bij een andere bank? Met de Overstapservice stap je soepel over naar SNS. Alles over de Overstapservice

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Zakenrekening aanvraagt.

SNS Zakenrekening aanvragen

SNS Zakenrekening aanvragen

De rekening die je kunt uitbreiden met o.a. batchbetalingen, incasso’s of een creditcard.