Standaard bankverklaring

Een standaard bankverklaring geeft inzicht in de bankzaken van je bedrijf. Je boekhouder kan er om vragen, of een zakenrelatie. Voor de oprichting van een BV heb je ook een standaard bankverklaring nodig.

Wat is een standaard bankverklaring?

De standaard bankverklaring geeft inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. In dit officiële document kan iemand lezen welke zakelijke rekeningen er zijn bij SNS en welke verplichtingen je bij SNS hebt. Zoals een zakelijke lening. We noemen ook de gevolmachtigden van de rekeningen. Maar er staat niet in hoeveel geld er op de rekeningen staat.

Een standaard bankverklaring kost € 100 exclusief btw. Er komt nog 21% btw bij. Dat is € 21. De totale kosten inclusief btw zijn dus € 121. Als je een standaard bankverklaring aanvraagt voor een holding met 1 of meer werkmaatschappijen, dan is het duurder. We berekenen dan voor de holding én voor elke werkmaatschappij € 121 inclusief btw.

Je kunt een datum kiezen tot 2 jaar terug als peildatum voor de bankverklaring. Je krijgt 2 exemplaren per post . 1 daarvan kun je rechtsreeks naar je boekhouder laten sturen.

Wie kan de standaard bankverklaring aanvragen?

Heb je een SNS ZZP Rekening of een SNS Zakenrekening? Dan kun je de verklaring online aanvragen.

Aanvragen

Heb je geen rekening meer bij ons? Download de standaard bankverklaring (pdf). Print het formulier en stuur het terug. Heb een SNS Zakenrekening? Bel dan met onze klantenservice op 030 - 633 30 02

Meer weten of hulp nodig?

Meer weten of hulp nodig?

Je kunt ons bereiken via telefoon, social media, mail of langskomen in een van de 200 SNS Winkels.