Handige downloads voor incasso's en boekhoudsoftware

Hieronder vind je pdf-bestanden die je kunt gebruiken als je automatisch incasseert, een incasso wilt registreren of overschrijvingen wilt versturen in batches.

Voorbeeld incassomachtiging voor je klanten

Deze voorbeelden van incassomachtigingen kun je gebruiken om naar je klanten te sturen.

Een zakelijke Europese incasso registreren bij ons

Heb je zelf een zakelijke Europese incasso gekregen van een bedrijf? Dan vraagt dat bedrijf de machtiging terug te sturen en de machtiging te laten registreren bij ons. Meestal krijg je daarvoor het standaard registratieformulier. Heb je die niet? Dan vind je hem hieronder:


Vragen? Bel ons

Als je begint met incasseren helpen we je graag op weg. Bel ons gerust als je hulp nodig hebt: 030 - 633 30 02.

Technische documenten

Heb je te maken met de techniek van administratiesoftware en heb je een specifieke technische vraag? Kijk dan even in deze documenten of je het antwoord vindt.

MT940 bestanden

Verwerk je gegevens uit Mijn SNS Zakelijk in een boekhoudprogramma? En gebruikt dat programma het MT940-formaat? Dan is deze informatiewijzer belangrijk.

CAMT053 bestanden

Gebruikt je boekhoudsoftware het CAMT053 bestandsformaat en heb je technische vragen daarover? Bekijk dan dit document:

Europese overschrijving in batches

Op de website van de Betaalvereniging Nederland vind je technische informatie over SEPA overboekingen. Bekijk ook het Addendum van SNS. Dit kun je goed gebruiken als je software gebruikt die speciaal voor je bedrijf is ontwikkeld.

Europese overschrijving (rechtstreekse aanlevering)

Voor de rechtstreekse aanlevering van Europese overschrijvingen via het Corporate Payment System van Equens is de papieren opdrachtbrief beschikbaar. Wil je betalingen annuleren? Dan gebruik je het annuleringsformulier. De opdrachtbrief en het annuleringsformulier moeten altijd getekend worden door de medewerker die hiervoor bij ons is geregistreerd. Stuur de formulieren naar betalingsverkeerspoed@sns.nl.

Europese incasso

Op de website van de Betaalvereniging Nederland vind je technische informatie over SEPA incasso's. Bekijk ook het addendum van SNS. Dit kun je goed gebruiken als je software gebruikt die speciaal voor je bedrijf is ontwikkeld.

Automatisch incasseren

Automatisch incasseren

De voordelen en de kosten van automatisch incasseren op een rijtje.
Automatisch incasseren aanvragen

Automatisch incasseren aanvragen

Maak het jezelf en je klanten gemakkelijk. Vraag automatisch incasseren aan.