Iets regelen voor je SNS Bedrijfshypotheek

Heb je een SNS Bedrijfshypotheek? Lees hoe je je financiering uitbreidt, je tegenrekening aanpast, een rekening uit je bouwdepot betaalt of extra aflost. Alles over het beheren en aanpassen van je SNS Bedrijfshypotheek.

Goed om te weten: Heb je een SNS Bedrijfskrediet en wil je iets wijzigen? Bel ons dan: 030 – 219 69 70.
Terug naar boven

Je financiering uitbreiden

Heb je extra geld nodig voor je bedrijf? En ben je al klant bij ons? Dan kun je misschien aanvullende financiering krijgen. Meer weten? Bel naar: 030 – 219 69 70.

Let op: Kies je voor een aanvullende financiering? Dan betaal je een vergoeding voor de aanvraag. Klantenservice kan je er meer over vertellen.
Terug naar boven

Tegenrekening aanpassen

De rente en aflossing van je SNS Bedrijfshypotheek schrijven we af van de rekening die je aan ons hebt doorgegeven. Wil je dat het bedrag van een andere rekening wordt afgeschreven? Dat kan met het formulier 'Doorlopende Machtiging SEPA'.

Bestaat je hypotheek uit verschillende hypotheeknummers? Dan hebben we voor elk hypotheeknummer een machtigingsformulier nodig.

Terug naar boven

Rekening uit je bouwdepot betalen

Wil je een rekening van een aannemer of leverancier laten betalen uit het bouwdepot van je SNS Bedrijfshypotheek? Vul het formulier in, print het en stuur het naar SNS.

Terug naar boven

Extra aflossen

Wil je extra aflossen? Vul het formulier 'Aanvragen extra aflossing zakelijke hypotheek' in, print het en stuur het naar ons op. Binnen 2 weken krijg je van ons bericht.

Goed om te weten Als je extra aflost betaal je soms een vergoeding voor het renteverlies van de bank. Wil je weten hoeveel je zonder vergoeding kunt aflossen? Of hoe we de vergoeding berekenen? Dit staat in je kredietovereenkomst of in de algemene voorwaarden.

Volledig Aflossen

Wil je je zakelijke hypotheek helemaal aflossen en beëindigen? Dat regel je via de notaris. Je mag de notaris zelf kiezen. De notaris vraagt bij ons op wat het openstaande saldo is en zorgt voor doorhaling van de hypotheek in het kadaster. Het openstaande saldo en de eventuele vergoeding van het renteverlies betaal je aan de notaris. Hij/zij regelt dan de rest met ons.

Terug naar boven

Wat kost 't aanpassen van je zakelijke financiering?

Als je je financiering wilt aanpassen, betaal je daarvoor. In de tabel staan de kosten voor veelvoorkomende aanpassingen.

Wat wil je regelen? Wat kost 't?
De rente tijdens de rentevaste periode tussentijds aanpassen. Een eventuele vergoeding voor het renteverlies
Extra aflossen. Een eventuele vergoeding voor het renteverlies
De lening voortzetten onder een andere naam. Bijvoorbeeld omdat je de rechtsvorm van je bedrijf wilt wijzigen. € 500
De zakelijke lening verhogen. € 500
Goed om te weten Wil je de rechtsvorm van je bedrijf aanpassen? Dat kan gevolgen hebben voor je lopende financiering. Neem even contact met ons op voordat je iets wijzigt. Dan kijken we samen of de aanpassing gevolgen heeft.
Terug naar boven

  Vragen of iets anders regelen

  Wil je je rente aanpassen tijdens je rentevaste periode, iets anders regelen of heb je vragen over je SNS Bedrijfshypotheek? Bel ons dan: 030 – 219 69 70.

  Bedrijfsgegevens aanpassen

  Bedrijfsgegevens aanpassen

  Wil je je bedrijfsgegevens wijzigen? Of een gevolmachtigde toevoegen aan je zakelijke rekening?
  Welke financiering past bij jou?

  Welke financiering past bij jou?

  Je vindt verschillende financieringen bij ons.