De ondernemersavond Vriezenveen

waar inspireren, leren en netwerken samenkomen

Als ondernemer ben je altijd bezig met ondernemen. En dan schiet ’t netwerken en ontwikkelen er al snel bij in. Maar van ervaringen uitwisselen leer je. Want hoe kun je groeien? En hoe wordt en blijf jij en je bedrijf zichtbaar? Kom gratis naar onze ondernemersavond in Vriezenveen op 1 november. Waar inspireren, leren en netwerken samenkomen.

Aanmelden

Praktische informatie

 • Dinsdag 1 november 2022
 • 19.30 - 21 uur (inloop vanaf 19 uur, vanaf 21 uur is er een netwerkborrel
 • Tijdens de avond is er volop ruimte om vragen te stellen
 • SNS Winkel Vriezenveen | Westeinde 20A, Vriezenveen

Inspirende sprekers

 • Danie van Styn

  Danie van Styn

  Instapage-expert, Facebookmarketeer en socialmediacoach Danie van Styn, eigenaresse van Projec-D, is gespecialiseerd in creatieve en commerciële Facebook- en Instagrammarketing. Danie: ‘Het is mijn missie om ondernemers een positieve mindset te geven op het gebied van social media. Als je ziet wat social media echt is en wat je er mee kunt doen, dan ben je in staat om het moeiteloos in te zetten. En hierdoor meer omzet te creëren.’ Tijdens onze ondernemersavond geeft ze inzicht in de belangrijkste facetten van een succesvolle socialmediastrategie.

  En Danie biedt nóg iets leuks voor de deelnemers van deze avond: ‘Benieuwd hoe jij jouw Facebook-bedrijfspagina en/of Instagram-account kunt optimaliseren? Speciaal voor de ondernemersavond geef ik een quick scan ter waarde van € 150 cadeau aan 1 van de deelnemers.’

 • Tom Hallink

  Tom Hallink

  Je kunt Tom Hallink onder andere kennen van zijn deelname aan het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Een groot deel van zijn leven staat in het teken van sport, uitdaging en gezondheid. In 2019 kreeg hij de kans van zijn leven en is hij gestart met zijn eigen bedrijf Control Club Lageveld. Ze richten zich onder andere op bootcamp en personal training, maar ook op bedrijfstraining en teambuildings.

  Tijdens de ondernemersavond vertelt Tom over zijn ervaringen tijdens het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. En hoe deze hem hebben geholpen om als ondernemer te groeien. ‘Ik laat jou zien hoe jij ook kunt groeien door pijn.’

Meld je nu aan

Meld je voor 31 oktober gratis aan. Wees snel, want er is maar beperkt plek. Als je wilt, mag je ook iemand meenemen. Geef in ‘t aanmeldformulier aan met hoeveel mensen je komt. 

Aanmelden