De ondernemersavond

We zijn er voor jullie. Voor ondernemers. Want jullie zijn van onschatbare waarde voor Nederland. Waarom? Jullie zorgen voor economische groei, innovatie en werkgelegenheid. 

Als ondernemer wil je vooral ondernemen. En dan schiet al het andere er soms bij in. Maar wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Zowel zakelijk als privé. Daarom organiseren wij ondernemersavonden. Vind jij het leuk om andere ondernemers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te leren van andere ondernemers? Kom dan naar 1 van onze ondernemersavonden!

Waarom doen we dit?  

We willen ondernemers en hun bedrijf laten groeien. Hoe? Door inspireren, leren en netwerken samen te brengen in een ondernemersavond. Dat doen we zo:

  • Inspireren: lokale ondernemers vertellen hun verhaal.
  • Leren: je krijgt kennis, tips en tricks over het onderwerp van een ondernemer.
  • Netwerken: we sluiten altijd af met een borrel waarin we ondernemers samenbrengen. Dat zijn meestal zzp’ers of mkb’ers die willen groeien.

Impressie 

Er zijn al veel ondernemersavonden geweest. Die gingen onder andere over bedrijfsovernames, verduurzaming in het bedrijfsleven, marketing en social media. Bekijk de aftermovie van de ondernemersavond in Ede-Wageningen: 

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Interessant?

Dat klopt! En het goede nieuws: er komen weer nieuwe ondernemersavonden aan. Houd deze pagina in de gaten. Tot snel!