In gesprek met ons

Als je jong bent, wil je vooruit in het leven. Stappen zetten, doelen behalen én ook nog een beetje genieten. Maar soms kan het lastig zijn om financieel overzicht te houden. Of om een gezonde relatie met geld te hebben en te houden.

Misschien kom je uit een situatie waar veel stress was over geld, geef je te snel geld uit of weet je niet hoe je goede financiële keuzes moet maken. Dan luisteren we graag naar je in een persoonlijk gesprek. Zonder kosten, zonder oordelen. Maar met goede informatie.

Een goed gesprek start met luisteren

We luisteren graag naar jouw verhaal. En denken met je mee. Jij bepaalt wat je met ons wilt bespreken. Bijvoorbeeld hoe je beter kunt budgetteren of wat de mogelijkheden zijn om te sparen en te beleggen. Of wat er komt kijken bij het kopen van een huis of het starten van een eigen bedrijf. Het gesprek voeren we graag in de SNS Winkel in Rotterdam.

Dit kunnen we onder andere bespreken

  • Hulp met budgetteren: hoe maak je een overzicht van je inkomsten en uitgaven?
  • Welke mogelijkheden zijn er om te sparen of beleggen?
  • Hulp bij het invullen van belastingaangifte
  • Welke verzekeringen moet ik hebben?
  • Je wensen op het gebied van wonen

Goed om te weten: We kunnen je niet helpen bij het aflossen van schulden, het doen van je administratie of het geven van adviezen over bijvoorbeeld belasting.

Waarom doen we dit?

SNS vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot financiële kennis. We werken samen met het Ministerie van Financiën en jongerenparticipatiebureau Diversion om te onderzoeken of we iets kunnen betekenen voor jongeren die zijn getroffen door de toeslagenaffaire. Want het is onze missie om iedereen gelijke groeikansen te geven. We doen dit dus niet om nieuwe klanten te werven. Het gesprek is vrijblijvend: je kiest na afloop zelf of je nog een vervolgafspraak wilt.

Hoe gaat het verder na je aanmelding?

  1. Een van onze medewerkers belt je om een afspraak in te plannen
  2. Het nummer dat je dan in je scherm ziet staan is 030 - 633 30 00
  3. Je spreekt samen een datum en tijdstip in af
  4. Via e-mail krijg je een bevestiging van de afspraak
  5. Het gesprek is gratis en vrijblijvend en vindt plaats in onze winkel in Rotterdam: Keizerswaard 111. Neem je identiteitsbewijs mee naar de afspraak. Wil je na afloop van het gesprek nog meer advies over je persoonlijke situatie? Dan vertelt de SNS Adviseur wat de mogelijkheden zijn en of dit geld kost.

Meld je nu aan voor een gesprek

Aanmelden