Klacht indienen

We willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Heb je een andere ervaring? Of vind je dat we dingen anders kunnen doen? Laat het ons weten, dan gaan we op zoek naar een oplossing.

Hoe dien je een klacht in?

Je kunt een klacht indienen via het online klachtenformulier. Zo geregeld!

Goed om te weten!

Heb je een vraag over een overboeking, incasso, transactie, betaalpas of het opheffen van een rekening? Bel dan naar 030 - 633 30 00. Meestal kunnen we je meteen helpen.

Wat doen we met je klacht?

  • Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om de klacht samen door te nemen. Wil je nog wat aanvullen of verduidelijken? Dan kan dat meteen! Soms kunnen we ‘t meteen oplossen.
  • Lukt dat niet, dan gaat er een expert mee aan de slag. Je krijgt dan binnen 8 werkdagen een reactie van een van onze medewerkers.
  • Kunnen we ‘t écht niet oplossen? Dan leggen we altijd uit waarom.

We registreren je klacht altijd. Ook bij de klantenservice en in de winkel. Op die manier weten we wat er speelt. Heb je ons ook een tip gegeven? Dan geven we dat door aan collega’s, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Niet tevreden met onze reactie?

Dan kun je binnen 3 maanden in beroep gaan en bij je klacht aangeven waarom je het niet eens bent met de reactie. De afdeling Beroepszaken beoordeelt de klacht opnieuw en geeft binnen 30 werkdagen een inhoudelijke reactie.

Ben je niet tevreden met de reactie van Beroepszaken? Dan kun je tot 3 maanden hierna je klacht voorleggen aan het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Bekijk hoe je een klacht indient bij Beroepszaken en KiFiD

Een tip of compliment mag natuurlijk ook

Heb je geen klacht, maar juist een tip of misschien compliment voor SNS of één van haar medewerkers? Dat horen we natuurlijk ook graag! Gebruik hiervoor het formulier "Tip of compliment".

Kom je liever bij ons langs?

Kom je liever bij ons langs?

Je kunt naar 1 van de bijna 200 SNS Winkels. We helpen je graag.

Onze contactgegevens op een rij

Onze contactgegevens op een rij

Bel ons, stuur een mail, stel je vraag via social media of ga naar 1 van de bijna 200 SNS Winkels.