Je verzekering opzeggen

Iets anders opzeggen

Je verzekering zeg je op met een brief óf met dit online formulier:

Verzekering opzeggen

In veel gevallen hoef je je verzekering niet op te zeggen, maar kun je hem aanpassen. Bijvoorbeeld als je je verzekering wilt uitbreiden, je verhuist of je gezinssituatie verandert.

We helpen je graag met het aanpassen van je verzekering. Bel ons: 030 - 633 30 00. Op werkdagen van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur. Of kom langs in een SNS Winkel.

Verzekering van een overledene opzeggen

Een overlijden meld je via onze nabestaandendesk. Hierna ontvang je een Opdrachtformulier van onze nabestaandendesk. Als je het Opdrachtformulier hebt ingevuld, gaan we vervolgens voor je aan de slag. Had de overledene een verzekering en wil je deze behouden? Dan bekijken we eerst de dekking van de verzekering. Daarna sluit je de verzekering opnieuw af, zodat we ‘m op jouw naam kunnen zetten. Een adviseur neemt contact met je op om dit samen te regelen.

Goed om te weten: Het Opdrachtformulier is een document waarin de erfgenaam, executeur of gevolmachtigde aangeeft wat er met de producten van de overledene moet gebeuren.

Opzeggen met een brief

Online opzeggen gaat verreweg het snelst. Wil je toch liever met een brief opzeggen? Stuur die dan naar:

SNS Bank

T.a.v. Nabestaandendesk

Postbus 10032 

3505 AA Utrecht 

Vermeld in je brief:

  • je naam, adres en woonplaats
  • je polisnummer (staat op de polis)
  • het soort verzekering
  • de datum vanaf wanneer je de verzekering wilt opzeggen
  • de reden van opzeggen

Vergeet je brief niet te ondertekenen.

Heb je nog een vraag?

Wil je nog iets weten over het opzeggen van een verzekering? Bel dan de klantenservice op 030 - 633 30 00. We helpen je graag.

Nu verzekering opzeggen