Internetbankieren voor iedereen

Je moet je bankzaken gewoon goed kunnen regelen, vinden we. Ook als je een beperking hebt. Wist je dat je een sprekende digipas of een digipas met grotere toetsen kunt aanvragen? En een paspakker om je betaalpas makkelijk uit de geldautomaat te halen?

Speciale digipassen

Voor internetbankieren heb je een digipas nodig. Als je een visuele of motorische beperking hebt, is de standaard digipas minder geschikt.

Je kunt daarom zonder extra kosten een sprekende digipas of een digipas met grotere toetsen aanvragen. Zo regel je makkelijk online je bankzaken in Mijn SNS.

Sprekende digipas

Met de sprekende digipas kun je veilig en zelfstandig internetbankieren als je een visuele beperking hebt. Deze digipas heeft extra grote knoppen en een groot scherm. De middelste toets heeft een markering voor oriëntatie. Na iedere druk op een toets hoor je een piep zodat je weet dat je die hebt ingedrukt.

Goed om te weten
De code voor internetbankieren wordt bij de sprekende digipas hardop uitgesproken. Zorg ervoor dat anderen niet kunnen meeluisteren.

Digipas met grote toetsen

Heb je een lichtere visuele beperking of een motorische beperking? Dan is een grote digipas met grote toetsen handiger. Deze digipas heeft geen spraakfunctie.

SNS Paspakker

Je betaalpas uit de geldautomaat halen, daar denk je niet eens over na. Maar dat geldt niet voor iedereen. Als je artritis, reuma of een andere spier- of gewrichtsziekte hebt, is de kleine knijpbeweging om je pas te pakken een hele opgave. Daarom hebben we de SNS Paspakker: een apparaatje waarmee je je betaalpas zonder kracht uit een pin- of betaalautomaat haalt. Heb je er eentje nodig? Kom langs bij een winkel bij jou in de buurt. Dan regelen we dat je er eentje krijgt en dat kost je niets.

Hulp bij internetbankieren

Heb je hulp nodig bij het online regelen van je geldzaken? We helpen je daar graag bij, bijvoorbeeld door het geven van workshops. Ook is het mogelijk om een bekend en vertrouwd persoon te machtigen om je bankzaken via internet te regelen. Hulp bij het gebruiken van mijn SNS

Ik wil een grotere digipas

Ik wil een grotere digipas

Vraag een sprekende digipas of een digipas met grotere toetsen aan. Bel 030 - 633 30 00 of ga naar een SNS Winkel.
Zo werkt internetbankieren

Zo werkt internetbankieren

Lees meer over hoe je internetbankiert met Mijn SNS.