Met een betaalrekening van SNS krijg je combinatievoordeel

Nieuwsberichten
14-03-2017

Vanaf 1 april 2017 krijg je SNS Combinatievoordeel als je je betaalrekening van SNS regelmatig gebruikt. En ook nog andere producten bij ons hebt. Het voordeel bestaat uit 0,05%* meer spaarrente, tot 20% premiekorting bij een inboedelverzekering en 0,25%** rentekorting op een SNS Hypotheek met vaste rente.

SNS Combinatievoordeel is er voor alle bestaande en nieuwe klanten met een betaalrekening van SNS. Er zijn wel een paar spelregels. Het belangrijkste is dat je de betaalrekening gebruikt voor je inkomen, je er elke maand 10 of meer bij- of afschrijvingen op hebt en je je hypotheek van deze rekening betaalt. Heb je ook nog een spaarrekening, inboedelverzekering of hypotheek met vaste rente bij ons? Dan krijg je combinatievoordeel. Je houdt dit voordeel zolang je klant blijft en de betaalrekening regelmatig gebruikt.

Zoveel mogelijk mensen laten profiteren
Patrick Kuijsters, Directeur SNS Marketing en Online

Je krijgt iets terug

Patrick Kuijsters, directeur SNS Marketing en Online: "We vinden het fijn als klanten met een betaalrekening ons als hun belangrijkste bank zien. En waarderen het als ze ook andere geldzaken bij ons onderbrengen. Daarvoor willen we iets teruggeven. Om combinatievoordeel voor de grootst mogelijke groep relevant te maken, hebben we de drie meest voorkomende combinaties gekozen. In de toekomst breiden we SNS Combinatievoordeel uit met meer producten. We denken daarmee graag slim mee in de portemonnee van Nederlanders".

* meer spaarrente dan onze gewone rente deze is variabel en op jaarbasis.

** ** In dit voorbeeld zie je hoeveel een SNS Annuïteitenhypotheek met NHG (marktwaarde € (<90%) je ongeveer gaat kosten, bij een rente voor 10 jaar vast. Omdat we niet weten wat de rente daarna is, rekenen we hier met dezelfde rente voor de hele periode van 30 jaar. Het is dus een schatting van het totale bedrag dat je betaalt. Hiervan kun je de renten onder voorwaarden nog aftrekken van de belasting. Je betaalt de rente achteraf per maand en niet per jaar.

Met rentekorting Zonder rentekorting
Totale kredietbedrag € 200.000 € 200.000
Duur van de overeenkomst 30 jaar 30 jaar
Rentevaste periode 10 jaar 10 jaar
Nominale rente 1,87% 2,05%
Kredietbedrag per maand € 742,73 € 767,58
JPK 2,37% 2,62%
Totale bedrag € 269.927,92 € 278.874,87

Deze hypotheekrentekorting krijg je vanaf het moment dat je hypotheek ingaat tot en met het einde van je rentevaste periode. Op het moment dat je je rente verlengt, krijg je de korting die dan geldt. Je krijgt alleen rentekorting op de leningdelen van je SNS Hypotheek met een rentevaste periode.

SNS Combinatievoordeel

SNS Combinatievoordeel

Hoe zat het ook alweer? Lees meer over de voordelen en hoe het precies werkt.