Waardering voor iedereen

Je werkt hard en toch heb je moeite om een stevige basis voor jezelf te creëren. Terwijl je geen gekke dingen vraagt. Klinkt bekend? Dan ben je niet de enige. En het voelt onrechtvaardig.

Extra aandacht voor beroepsgroepen

Metselaar, verpleegkundige, leraar, elektrotechnicus – zomaar een paar beroepen waar we als samenleving niet buiten kunnen. Want we willen allemaal een land waarin we gezond en veilig kunnen wonen, werken en leren. Als jij jouw steentje bijdraagt aan de samenleving en doet wat je goed kunt, dan mag daar toch wel wat tegenover staan?

Een fijn huis om in te wonen, de kans om een eigen bedrijf te beginnen of geld opzijzetten voor later. Wij vinden dat niet te veel gevraagd. Daarom vragen we om aandacht en waardering, zodat deze groepen ook verder kunnen groeien.

Ondernemende generatie

Er komt een ondernemende generatie aan. Veel jongeren zien een leven als ondernemer wel zitten en hebben de skills die daarvoor nodig zijn. Maar onze economie en maatschappij zijn nog niet ingericht op die ontwikkeling. Bij SNS luisteren we goed naar deze groep om ons aan te passen aan die ondernemende mentaliteit – en om anderen te inspireren dat ook te doen.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met impact adviseur Sebastiaan de Kroon (sebastiaan.de.kroon@sns.nl).

Jongerenboard gelijke waardering

Jongerenboard gelijke waardering

Tijdens de Jongerenboard spraken jongeren over meer waardering voor beroepsgroepen.
WorldSkills en SNS slaan handen ineen

WorldSkills en SNS slaan handen ineen

WorldSkills en SNS gaan samenwerken om vakmensen de waardering te geven die ze verdienen.