Onze maatschappelijke impact

Bij ons draait het om jou en jouw groeikansen. Wat wil jij uit het leven halen? Wij helpen je graag verder. Door te kijken naar de mens achter de cijfers. Want wij vinden: eerst de mens, dan het geld.

Gelijke groeikansen voor iedereen

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te groeien in het leven. Daarom kijken we samen met jou naar jouw doelen en ambities. Misschien wil je een eigen bedrijf beginnen, een huis kopen of eerder stoppen met werken. Of je droomt van die ene wereldreis. Wij helpen jou je plannen waar te maken. Met persoonlijke aandacht en een realistische kijk op jouw situatie.

Wat zit jouw groei in de weg?

Vind jij de informatie over financiële producten onnodig ingewikkeld? Dat kan kloppen. Uit onderzoek blijkt dat veel jonge mensen dit lastig vinden. We zien ook dat er weinig waardering is voor bepaalde beroepsgroepen. En veel jonge mensen worstelen met de hoge verwachtingen van zichzelf en van anderen om aan ‘het perfecte plaatje’ te voldoen, wat vaak zorgt voor financiële stress.

Werken aan oplossingen

Wij vinden het onze taak om aandacht te vragen voor deze uitdagingen en met oplossingen te komen. Om jou vooruit te helpen in je leven en daardoor ons land sterker te maken.

Lees hoe we hieraan werken

Meer weten over deze onderwerpen? Neem contact op met Ellen Jongerius (ellen.jongerius@sns.nl).

Position paper Kansengelijkheid

Position paper Kansengelijkheid

Lees het statement waarin SNS positie inneemt op het thema kansengelijkheid.
Future Money Talks

Future Money Talks

Future Money Talks is hét platform voor jongvolwassenen. We helpen jou vooruit met inzichten, inspiratie en tips over financiële zaken.