De Ruimte Maastricht

De Ruimte is een unieke plek in Maastricht waar je wijzer wordt over geldzaken. Je wandelt er binnen voor een goed gesprek met een van onze adviseurs of voor een lekkere kop koffie. Ook kun je er inspirerende workshops volgen. Het team van Helma van Pelt heet je er van harte welkom.


Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Over de Ruimte Maastricht

De Ruimte in Maastricht ligt in het Sphinxkwartier en is een plek waar je financiële vragen kunt stellen én beantwoorden, en waar je stadsgenoten ontmoet. Haal een kop koffie en ga actief aan de slag bij georganiseerde events over geldzaken. Denk aan workshops en themamiddagen over beleggen, loopbaanplanning en hoe je kinderen leert omgaan met geld. Of kom eens langs voor een lekkere lunch.

Een plek voor ondernemers

De Ruimte in Maastricht is er ook voor ondernemers. Om te vergaderen én om je bedrijf te laten groeien. Bespreek je ondernemingsplannen met ons en bekijk hoe je deze het beste kunt financieren. Ook bouw je er een netwerk. Ontmoet andere ondernemers, inspireer elkaar en help elkaar op weg door kennis te delen.

Alledaagse bankzaken

Ben je klant bij ons? Dan kun je voor je alledaagse bankzaken bij het Servicepunt van de Ruimte Maastricht terecht.

Activiteiten

In de Ruimte Maastricht organiseren we allerlei workshops, informatieavonden en webinars. Bekijk alle activiteiten en zie hoe je je aanmeldt.

Ontmoeten en verbinden

Samen sta je sterker. Daarom bundelen we bij de Ruimte onze krachten met verschillende ondernemers uit de regio. Deze partners organiseren regelmatig een workshop of andere bijeenkomst. Zo werken we samen met:

  • Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland
  • IMK
  • Gemeente Maastricht
  • Stichting Juupu
  • Stichting Immens
  • Stichting Sphinxkwartier
  • Open Coffee
  • Stichting Trajekt

Brasserie Roest

In de Ruimte in Maastricht verzorgt Brasserie ROEST het eten en drinken. Kom dus langs voor een smakelijke lunch of een goede kop koffie. ROEST verzorgt ook onze vergaderarrangementen. Start je vergadering aan de lange keukentafel met een snelle daghap of diner. Of sluit ‘m af met een lokale borrelplank.

Adres en openingstijden

De Ruimte Maastricht
Petrus Regoutplein 3

SNS Servicepunt: 030 - 633 30 00
Events en vergaderingen: 043 - 352 66 63
Brasserie Roest: 043 - 362 33 52

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.30 - 18:00.
Zaterdag 9:30 - 17:00.
Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Je kunt ons bellen, mailen of een app sturen. We denken graag met je mee.