Het Ondernemerslab. Boost voor Ondernemers.

Verschillende experts in ondernemen bundelen hun krachten tijdens het OndernemersLab. Elke 2 weken zijn ondernemers welkom om vanuit verschillende disciplines ondersteuning te krijgen bij het starten van een eigen bedrijf. Of we helpen ze om hun bedrijf weer een stap verder te brengen.

Compleet en effectief aanbod

In het SNS Expertisecentrum staan verschillende experts tweewekelijks op dinsdag tussen 9.30 en 17.30 uur klaar om ondernemers vrijblijvend te helpen. Bijvoorbeeld met je bedrijfsplan, het verkrijgen van financiering, support in bedrijfsvoering en interessante trainingen tot ontwikkeling van duurzame ondernemersoplossingen.

Loop binnen bij het OndernemersLab. Elke dinsdag van 9.30 tot 17.30 uur (oneven weken). Je kunt zonder afspraak binnenlopen.

Deelnemende partners van het SNS Expertisecentrum

Onze partners zijn heel ervaren én gedreven om ondernemers meteen verder te helpen. Wel zo handig, want ondernemers willen vaak snel verder.

  • Financiert ondernemers met een goed plan tot € 250.000 en geeft praktische trainingen om ondernemerschap een boost te geven. En ze helpen ondernemers met een professionele coach.
  • Helpt ondernemers met het verduurzamen op het gebied van energietransitie.
  • Ondersteunt ondernemers met administraties, belastingen en managementdashboards. Ook adviseren en coachen ze ondernemers op elk gebied van de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld op juridisch, fiscaal, financieel en strategisch vlak.
  • Staat voor het ondernemend leven en werken bereikbaar maken voor iedereen. Zij delen hun eigen ondernemerskennis en vaardigheden. Ze bieden een allround programma waarbij alle aspecten van het ondernemerschap aan bod komen.
  • Is dé centrale plek waar iedereen kan ontdekken hoe ze kunnen bijdragen aan een betere wereld. Voor ondernemers en organisaties is er een lokaal netwerk van duurzame en sociale doeners en advies op maat. En er zijn informatieve bijeenkomsten en workshops.
  • Werkt als belangenbehartiger voor ondernemers in de binnenstad van Maastricht en zet zich in voor een toegankelijk en toekomstbestendig centrum. Ze werken samen met ondernemers, bezoekers en bewoners voor een dynamisch Maastricht en hebben een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten.
  • Vindt dat eerlijke prijzen en relevante kennis je als ondernemer helpen om betere keuzes te maken. NieuweStroom helpt je om zowel nu als in de toekomst slimmer te besparen, innoveren en verduurzamen.
  • Is een regionaal netwerk, gelinkt aan tal van organisaties, branches en ondernemersverenigingen. Ook jouw onderneming introduceren ze met plezier bij potentiële businesspartners.