Terugblik 1e editie SNS Expertisetour

Op 20 oktober 2023 was de 1e editie van de SNS Expertisetour. Eric Idema (oprichter en eigenaar van EasyToys) en Matijn Gribnau (CEO van de Volksbank) waren te gast. De jongeren in het publiek vuurden prikkelende vragen op ze af. Tijd voor een terugblik!

Jongeren inspireren

Onder begeleiding van host Elske de Vries vertelden de heren over hun weg naar de top. De interactieve middag zat vol tips en tricks. Een greep uit de vragen van het publiek:

  • Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?
  • Hoe kom je aan de top van een groot bedrijf?
  • Wat doe jij als jouw omgeving niet gelooft in jouw idee en hoe ga je hiermee om?

Deze en nog veel meer vragen werden beantwoord door Eric en Martijn. De rode draad? Ga ervoor en wees vooral niet te bang!

Verbinding opzoeken

Het doel van de SNS Expertisetour? Jongeren inspireren en helpen om verstandige financiële keuzes te maken. Door ze zelf met de sprekers in gesprek te laten gaan. En met het oog op de terugtrekkende beweging van veel banken, vinden we ’t nóg belangrijker om lokaal de verbinding te blijven opzoeken. Het was geweldig om te zien hoe enthousiast alle bezoekers waren over deze eerste editie. Dat smaakt naar meer!

Sprekers

  • Eric Idema is begonnen met ondernemen op zijn zolderkamertje en runt nu een internationaal miljoenenbedrijf. Met een aanbod van meer dan 14.000 artikelen is EasyToys de grootste erotiekwebshop van de Benelux.
  • Martijn Gribnau studeerde in het mooie Groningen en bouwde vervolgens een succesvolle carrière op in zowel binnen- als buitenland. Inmiddels is Martijn ruim 30 jaar werkzaam in de financiële sector en op dit moment CEO van de Volksbank.

Nieuwsgierig?

Bekijk hier de terugblik. En heb je een idee over wie er de volgende keer zeker moet aanschuiven? Laat het ons dan weten door te mailen naar expertisecentrumgroningen@sns.nl.