Terugblik Ondernemersavond ‘Maak jij de juiste keuzes als ondernemer?’

Bruisende ondernemersavond in Maastricht

Je voelde de energie stromen tijdens de ondernemersavond op 27 juni in het SNS Expertisecentrum in Maastricht 

Onze presentator Maarten Bouwhuis (BNR Nieuwsradio) ging in gesprek met zowel startende als ervaren ondernemers. Ze vertelden hun eerlijke en inspirerende verhalen met als thema: ‘Maak jij de juiste keuzes als ondernemer?’ Ze bespraken onder andere wat de omstandigheden waren toen zij begonnen en hoe ze de ondernemende generatie van nu zien. Maarten vroeg ze welke keuzes ze hebben gemaakt en waarom. En welke tips ze mee willen geven aan andere ondernemers. Het Expertisecentrum in Maastricht werd druk bezocht door jonge én ervaren ondernemers die tijdens de netwerkborrel nog veel ervaringen met elkaar hebben uitgewisseld. De uitzending terugkijken? Dat kan hier


Inspirende sprekers

  • Robby Marx eigenaar van SoapSeries: een biologische, ambachtelijke zeepziederij uit het zuiden van Limburg. Hij vertelt over zijn ervaringen als startende ondernemer in coronatijd met een focus op duurzaamheid.
  • Christophe de Warrimont eigenaar van SnoepGroen: een bedrijf gespecialiseerd in plantaardige snacks. Hij vertelt over zijn zoektocht naar wat echt bij hem past. En de diverse ondernemersinitiatieven die hij nam om zijn bedrijven verder te brengen.
  • Dominique Nelissen organiseert begin juli de eerste editie van het lifestyle experience festival "It's a man's world". Ze stapt een nieuwe wereld in en deelt haar lessen en ervaringen van een jaar voorbereiding.
  • Britt Prop mede-eigenaar van Prop’s Brewery. Met haar bedrijf maakt ze natuurlijke (fris)dranken op basis van fermentatie. Ze vertelt over de vele uitdagingen als ondernemer/productontwikkelaar in een nog onbekende markt.
  • Servais Tielman eigenaar van Beluga LovesYou, Flavourz by Servais en mede-eigenaar van Smullies en Pasta Pura. Hij vertelt over de moeizame start (door oa corona en de overstroming in Limburg) en zijn uitdagingen om te streven naar het allerhoogste niveau.
  • Henk Ceha strategisch adviseur & coach van Ondernemers Adviseurs, neemt ons mee in de trends en uitdagingen binnen het MKB.