Wat kun je allemaal met SNS Studentenrekening?

Ontdek wat je allemaal kunt met SNS Studentenrekening, onze betaalrekening voor alle studenten tussen 17 en 27 jaar.

Je eigen betaalpas

Bij SNS Studentenrekening hoort een SNS Betaalpas. Met deze betaalpas kun je (contactloos) betalen in binnen- en buitenland en contant geld pinnen. Is je betaalpas kwijt of gestolen? Haal dan de SNS Servicepas als tijdelijke betaalpas in een SNS winkel bij jou in de buurt. Zonder extra kosten.

Houd inzicht en overzicht

Bij SNS houd je op verschillende manieren makkelijk je saldo in de gaten. Met een attentie van SNS krijg je een e-mail of sms als het saldo op je rekening wijzigt. Of zie met je online huishoudboekje wat je per maand besteedt en overhoudt. Je regelt dit allemaal simpel in Mijn SNS, dat je standaard krijgt bij SNS Studentenrekening krijgt, of met de SNS App.

SNS App

Weten wat je nog kunt uitgeven? Download gratis de SNS App. Dan heb je al je rekeningen altijd bij de hand.

Veilig

In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

Een creditcard erbij nemen

Vanaf je 18e kun je ook een creditcard aanvragen als je student bent en elke maand een inkomen hebt van netto € 500 of meer. International Card Services (ICS) geeft onze creditcards uit. Zij hebben dan een bewijs van inschrijving van je school nodig (voltijd mbo, hbo of wo). Goed om te weten: de SNS Creditcard is een Visa Card.

Meer over SNS Creditcard

Rood staan zonder rente: 3 dagen per maand

Even meer geld nodig? Vraag dan als je 18 jaar of ouder bent een krediet aan op SNS Studentenrekening. We bekijken dan of je rood kunt staan op je betaalrekening. Of en hoeveel je rood mag staan hangt af van onder andere je inkomen.

Over het bedrag dat je rood staat betaal je rente. Maar omdat we begrijpen dat de maand soms net te lang kan duren, hoef je bij ons 3 dagen in de maand geen rente te betalen over het bedrag dat je tot € 1.000 rood staat. Na die 3 dagen betaal je wel rente over het bedrag dat je rood staat. Deze rente is variabel en kan dus veranderen.

Bij SNS Studentenrekening mag je maximaal 90 dagen achter elkaar rood staan. Zorg er dus voor dat je saldo minimaal 1 dag in de 90 dagen positief is.

Meer over rood staan

Voorwaarden SNS Studentenrekening

Wil je SNS Studentenrekening openen? Lees dan ook de voorwaarden van SNS Studentenrekening.

Open nu SNS Studentenrekening

Open nu SNS Studentenrekening

Als je 18 jaar of ouder bent, open je de SNS Studentenrekening makkelijk zelf online.
Nog geen 18 jaar?

Nog geen 18 jaar?

Open met een van je ouders of voogd SNS Studentenrekening.