SNS Studentenrekening

Met SNS Studentenrekening heb je je bankzaken goed geregeld. En kun je je maximaal focussen op je studie. Deze betaalrekening is voor studenten tussen 17 en 27 jaar.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Bankieren op je tablet of mobiel

Bij SNS Studentenrekening regel je je geldzaken online. Nog een rondje geven in de kroeg? Met SNS Mobiel Bankieren kun je altijd en overal je saldo checken. Of internetbankier op je PC met Mijn SNS.

Ontwerp je eigen betaalpas

Je krijgt van ons een SNS Betaalpas. Hiermee kun je in binnen- en buitenland betalen en contant geld opnemen, ook wel pinnen. Ook leuk: Ontwerp je pinpas met een eigen foto of ontwerp

Blijf op de hoogte van je saldo

Stel SNS Attenties in. Dan krijg je meteen een berichtje als er geld bij- of afgeschreven is. Handig!

Wat kun je nog meer met deze studentenrekening?

  • Een creditcard aanvragen. De SNS Creditcard is een Visa Card van International Cards Services (ICS). Voor het aanbieden van de creditcard door ICS betaal je € 11,25 per jaar.
  • Betaalpas zoek of gestolen? Haal dan de SNS Servicepas als tijdelijke betaalpas bij een SNS winkel bij jou in de buurt.
  • Gebruik je online huishoudboekje voor je inkomsten en uitgaven.
  • Mogelijkheid om rood te staan.

Alle mogelijkheden

Wat betaal je per maand?

Het aanhouden van deze betaalrekening is gratis. Ga je naar het buitenland? Bijvoorbeeld op stage? Check dan even of pinnen in het buitenland geld kost.

De voorwaarden

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Studentenrekening opent. Naar de voorwaarden van SNS Studentenrekening

Open nu SNS Studentenrekening

Open nu SNS Studentenrekening

Als je 18 jaar of ouder bent, open je de SNS Studentenrekening makkelijk zelf online.
Nog geen 18 jaar?

Nog geen 18 jaar?

Open met een van je ouders of voogd SNS Studentenrekening.