SNS Studentenrekening

Met SNS Studentenrekening heb je je bankzaken goed geregeld. En kun je je maximaal focussen op je studie. Deze betaalrekening is voor studenten tussen 17 en 27 jaar die bij een onderwijsinstelling staan ingeschreven.

Nu openen

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Voor je 'm opent: lees ook de informatie hieronder en de voorwaarden.

Bankieren op je tablet of mobiel

Bij SNS Studentenrekening regel je je geldzaken online. Nog een rondje geven in de kroeg? Met de SNS App kun je altijd en overal je saldo checken. Of internetbankier op je PC met Mijn SNS.

In mijn SNS en de app zijn je bankzaken veilig. Lees hoe wij daarvoor zorgen en wat je zelf kunt doen om veilig te bankieren.

Contactloos betalen met je mobiel

Veilig en snel betalen met Apple Pay op je iPhone of Apple Watch. Android telefoon? Dan betaal je contactloos met de mobiel betalen app.

Blijf op de hoogte van je saldo

Stel SNS Attenties in. Dan krijg je meteen een berichtje als er geld bij- of afgeschreven is. Handig!

Wat betaal je per maand?

Het aanhouden van deze betaalrekening is gratis.

Goed om te weten: Soms betaal je extra kosten voor het gebruik van je betaalrekening. Bijvoorbeeld als je buiten de EER geld opneemt of daar betaalt met je betaalpas. 

Basis Bankieren

SNS Studentenrekening hoort bij Basis Bankieren. Basis Bankieren is voor klanten die ouder zijn dan 18 jaar en bestaat uit 1 betaal- en spaarrekening voor een vast tarief per maand. Heb je een betaalrekening bij ons? Dan bestaat je tarief voor Basis Bankieren uit de maandelijkse kosten voor je betaalrekening. Klinkt misschien ingewikkeld, maar geen zorgen: met SNS Studentenrekening is je maandtarief dus € 0.

Een overzicht van alle kosten

Nu openen

  • Je krijgt van ons een SNS Betaalpas. Met deze betaalpas kun je (contactloos) betalen in binnen- en buitenland en contant geld pinnen.
  • Een creditcard aanvragen. De SNS Creditcard is een Visa Card van International Cards Services (ICS). Voor het aanbieden van de creditcard door ICS betaal je € 14 per jaar. Vanaf 1 mei 2024 wordt dit € 25 per jaar.
  • Betaalpas zoek of gestolen? Haal dan de SNS Servicepas als tijdelijke betaalpas bij een SNS winkel bij jou in de buurt.
  • Gebruik je online huishoudboekje voor je inkomsten en uitgaven.
  • Mogelijkheid om rood te staan.

  Alle mogelijkheden

 • Heb je een betaalrekening bij een andere bank, maar wil je overstappen naar SNS? Met de Overstapservice is het zo geregeld.

  Alles over de Overstapservice

 • Heb je een SNS Studentenrekening geopend? Voor hetzelfde geld (in jouw geval dus € 0) open je ook een spaarrekening bij ons.
 • In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je SNS Studentenrekening opent. Naar de voorwaarden van SNS Studentenrekening

Open nu SNS Studentenrekening

Open nu SNS Studentenrekening

Als je 18 jaar of ouder bent, open je de SNS Studentenrekening makkelijk zelf online.
Nog geen 18 jaar?

Nog geen 18 jaar?

Open met een van je ouders of voogd SNS Studentenrekening.