Voorwaarden en andere informatie SNS Studentenrekening

In de voorwaarden van onze betaalrekening SNS Studentenrekening lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Voorwaarden SNS Studentenrekening

In dit document lees je informatie over je betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat je niet rood mag staan als we dat niet hebben afgesproken, ook wel ‘ongeoorloofd rood staan’. Ook lees je wat je nodig hebt om je betaalrekening te gebruiken. Bijvoorbeeld de SNS Betaalpas en Mijn SNS. Verder lees je wat je moet doen om SNS Studentenrekening veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij SNS Studentenrekening hoort automatisch ook Mijn SNS. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig moet internetbankieren.

Reglement Privérekening

We hebben verschillende betaalrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze betaalrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het Reglement Privérekening. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een betaling is verwerkt. Of hoe je veilig met je betaalpas moet omgaan.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de Algemene Bankvoorwaarden. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Tarieven van SNS Studentenrekening

In de Tarievenwijzer Betalen vind je alle tarieven voor onze betaal- en spaarrekeningen.

Andere belangrijke informatie

Lees hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Informatie over de bescherming van het geld dat op je rekening staat:

Informatie over de kosten voor het gebruik van de belangrijkste diensten die aan je betaalrekening zijn gekoppeld:


Met het Informatieblad heb je helder op 1 A4 wat je van je betaalrekening en van ons mag verwachten. En wat we van jou verwachten.

Open nu SNS Studentenrekening

Open nu SNS Studentenrekening

Als je 18 jaar of ouder bent, open je de SNS Studentenrekening makkelijk zelf online.
Nog geen 18 jaar?

Nog geen 18 jaar?

Open met een van je ouders of voogd SNS Studentenrekening.