Handig: seintjes bij je betaalrekening

Als je een seintje instelt voor je betaalrekening, krijg je een e-mail of sms als je saldo verandert. Zo weet je wat er op je rekening gebeurt, zonder steeds in te loggen.

Stel een attentie in

  • Je regelt je seintjes in Mijn SNS.
  • Log in.
  • Ga naar 'Zelf regelen'.
  • Kies voor 'Seintjes'.

De berichtjes kosten je niets extra. Je kunt ze ook instellen voor je spaarrekening, als die gekoppeld is aan een betaalrekening bij SNS.

Je kunt alleen seintjes instellen op rekeningen die al in Mijn SNS staan. Zie je je rekening er nog niet tussen staan? Voeg een rekening toe aan Mijn SNS

Alle seintjes op een rij

Seintjes voor saldo

Met een seintje voor je saldo krijg je een e-mail of sms als het saldo op je betaalrekening een onder- of bovengrens bereikt. Zo kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je rood komt te staan. Deze attentie werkt niet op een spaarrekening.

Seintjes voor bij- en afschrijvingen

Met deze attentie krijg je een e-mail of sms als een bedrag van een bepaalde betaal- of spaarrekening van of naar je betaalrekening wordt overgeboekt. Bijvoorbeeld als je salaris is gestort.

Seintjes voor incasso's

Krijg een seintje als een automatische incasso van je rekening afgeschreven gaat worden. Goed om te weten: dit is alleen voor incasso’s die nog niet zijn afgeschreven.

Seintjes voor ingeplande overboekingen

Krijg een seintje als je ingeplande overboeking is geweigerd. Bijvoorbeeld als er niet genoeg geld op je rekening staat.

Meteen instellen?

Meteen instellen?

Regel je seintjes in Mijn SNS.
Voeg een rekening toe

Voeg een rekening toe

Staat je rekening nog niet in Mijn SNS? Voeg ‘m dan toe.