Haal meer uit je geld bij SNS Ontdek SNS beleggen

Vraag je je ook wel eens af of alleen sparen nog slim is nu de rente zo laag staat en je soms zelfs rente betaalt over je spaargeld? Maar heb je geen zin in te veel risico en gedoe? Dan is SNS Doelbeleggen of de SNS Beleggingsrekening misschien iets voor jou. 

Ontdek SNS Doelbeleggen

Kies 1 van de 5 Duurzame ASN Mixfondsen, en bepaal zelf je doel en het risico. Kies zelf het bedrag waarmee je belegt, er is geen minimum bedrag nodig.

Ontdek SNS Doelbeleggen

Ontdek de SNS Beleggingsrekening

Kies 1 of meer fondsen uit de 11 duurzame beleggingsfondsen. Stel zelf je portefeuille samen. Met mogelijk fiscaal voordeel.

Ontdek de SNS Beleggingsrekening

Hoeveel levert sparen én beleggen jou op?

Met de SNS Doelplanner bereken je snel:

  • hoeveel sparen en beleggen jou kan opleveren
  • welke inleg je nodig hebt om je doel te halen
  • wat de verwachte resultaten zijn in een goed, gemiddeld en slecht jaar.

Bereken ‘t nu

Kies zelf met hoeveel geld je belegt

Maandelijks of alleen op het moment dat het jou uitkomt. Als je het geld onverwacht toch nodig hebt, kun je het opnemen door een deel van je beleggingen te verkopen.

Experts houden het fonds voor je in gaten

Jij kiest een fonds met het risico en de verwachte opbrengst die bij je passen, en je bepaalt je inleg. De experts doen de rest. Als je wilt kun je je resultaten volgen in de app.

Bij ons geen wachttijd

Wij gaan direct met je aanvraag aan de slag. Dus waar wacht je nog op? Stel het niet uit, maar laat je geld voor je werken. Zo regel je het niet alleen goed voor nu, maar ook voor straks.

Ik dacht dat beleggen niks voor mij was, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. De experts houden het fonds in de gaten, ik heb er weinig omkijken naar. Ik investeer nu elke maand € 50, zodat mijn dochter de opbrengst straks bijvoorbeeld kan gebruiken voor een studie of bij het kopen van haar eerste huis.
Saskia (38), SNS Klant, juni 2020
Meer over SNS Doelbeleggen

Meer over SNS Doelbeleggen

Je kunt uit 5 goed gespreide mixfondsen kiezen. Je kiest het risico dat bij je past. De Doelplanner kan je daarbij helpen.
Meer over de SNS Beleggingsrekening

Meer over de SNS Beleggingsrekening

Je kunt voor 1 of meer duurzame beleggingsfondsen kiezen. Zo stel je zelf je eigen portefeuille samen.