Wat kun je allemaal met SNS Maxisparen?

Met SNS Maxisparen spaar je automatisch een vast bedrag per maand.

Automatisch sparen

Je spaart automatisch tussen de € 50 en € 500 per maand. Niet meer en niet minder. Als je SNS Maxisparen opent, kies je de hoogte van het bedrag.  Een extra bedrag overboeken is niet mogelijk.

Maandbedrag aanpassen

Beslis je later dat je meer of minder wilt sparen iedere maand? Dan pas je dat makkelijk aan met het formulier 'Maandbedrag Maxisparen aanpassen'.

Jaarlijkse rente

In de eerste week van januari schrijven we de jaarlijkse rente bij op je rekening. De rente is op dit moment 0,04%.  Het is een variabele rente op jaarbasis die geldt vanaf 13-11-2019. Hij kan inmiddels veranderd zijn. De rente berekenen we zo.

Tegenrekening

We schrijven het maandbedrag iedere maand automatisch af van de betaalrekening die je opgeeft wanneer je SNS Maxisparen aanvraagt. Die tegenrekening mag iedere betaalrekening in een SEPA-land zijn.

Goed om te weten
Kom je een keer tekort? Dat geeft niets. Dan slaan we een maand over. Maar als het 3 keer achter elkaar niet lukt, zetten we je maxispaarrekening automatisch om in SNS Internet Sparen.

Dag van overboeking

Je kiest zelf de datum dat je spaargeld maandelijks moet worden afgeschreven. Je kunt deze datum later makkelijk aanpassen.

Maxisparen aanpassen: dag van de maand aanpassen

Voorwaarden

Wil je deze rekening openen? Lees dan eerst de voorwaarden van SNS Maxisparen.

Open SNS Maxisparen

Open SNS Maxisparen

Kies voor een spaarrekening waarbij je iedere maand automatisch spaart.

Terug naar boven