SNS Maxisparen aanpassen

Bij SNS Maxisparen kun je het bedrag dat je iedere maand spaart en de dag waarop we het bedrag overmaken aanpassen. Je kunt ook je tegenrekening wijzigen.

Maandbedrag aanpassen

Zit je even krap bij kas? Of wil je meer sparen? Je kunt het bedrag dat je spaart wijzigen. Je spaart minimaal € 50 en maximaal € 500 per maand.

Dag van de maand veranderen

Elke maand maken we het bedrag dat je spaart op dezelfde dag over naar je spaarrekening. Dit is de incassodatum. Je kunt deze dag veranderen. Wanneer de nieuwe incassodatum in gaat, hangt af van de datum die je invult:

  • Geef je een nieuwe datum op die tussen nu en 3 werkdagen ligt? Dan gaat de nieuwe incassodatum de volgende maand in.
  • Is je huidige incassodatum al komende week? Dan is de betaling al door ons ingepland. De nieuwe incassodatum gaat dan de volgende maand in.
  • Is je maandbedrag deze maand al afgeschreven? Dan gaat de nieuwe incassodatum volgende maand in.

Maandbedrag wijzigen met pdf-formulier

Je kunt de incassodatum en je maandelijkse spaarbedrag wijzigen door het pdf-formulier hieronder in te vullen. Stuur het samen met een kopie van je identiteitsbewijs naar ons op. Is je identiteitsbewijs een pasje? Kopieer dan de voorkant.

Met het pdf-formulier kun je ook je incassorekening wijzigen of de automatische incasso stopzetten. Zet je je incasso stop? Dan zetten we SNS Maxisparen om in SNS Internet Sparen.

Goed om te weten: Gebruik je de pdf om een wijziging door te geven? Dan verwerken we die binnen 10 werkdagen.

Je tegenrekening veranderen

Je tegenrekening veranderen

Wijzig je tegenrekening van SNS Maxisparen. Je moet wel eerst inloggen.