Hulp bij scheiden nodig of bij uit elkaar gaan?

Scheiden levert vaak veel vragen op. Praktische vragen, financiële vragen en emotionele vragen. De adviseurs van onze Scheidingsdesk staan je graag persoonlijk te woord. Ook bij vragen over mediation. Neem vrijblijvend contact op, we helpen je graag.

Hulp bij scheiden nodig?

Financiële en emotionele hulp

Heb je vragen over welke gevolgen je scheiding heeft voor bijvoorbeeld je hypotheek? Bijvoorbeeld of je in het huis kunt blijven wonen? Of hebben jullie kinderen en zoeken jullie daarom begeleiding bij jullie scheiding? De Scheidingsdesk van SNS heeft aandacht voor je vragen. En we zorgen dat je op de juiste plek terechtkomt. We hebben (hypotheek)adviseurs in huis en we werken samen met Scheidingsexpert . Laat je gegevens achter, dan bellen we je binnen 2 werkdagen.

Ja, ik wil dat de SNS Scheidingsdesk me vrijblijvend belt

Gegevens

Je privacy is belangrijk voor ons!

We gebruiken deze gegevens alleen om een afspraak met je te kunnen maken voor hulp bij scheiden of uit elkaar gaan. Wil je precies weten hoe SNS met je gegevens omgaat, bekijk dan ons privacy- en cookiereglement

Hulp bij scheiden met een mediator

Scheiden doe je het liefst samen. In overleg. Maar dat is niet altijd makkelijk. Zoek je daarbij begeleiding? Dan kan een mediator jullie helpen. Een mediator let niet alleen op de financiële, maar ook op de emotionele kant van een scheiding. SNS werkt samen met Scheidingsexpert. Zij werken met geaccrediteerde mediators. Lees  meer over een mediator en Scheidingsexpert. Of maak gratis een afspraak via de Scheidingsdesk van SNS om hier meer over te horen.

SNS Scheidingsdesk

Wie krijg je aan de lijn?

Benieuwd naar wie je misschien aan de lijn krijgt als je belt met de Scheidingsdesk van SNS? Lees het interview met Roel Blokzijl. Hij is een van de medewerkers van de scheidingsdesk en kan je verder helpen.