Het Energiebespaar­plan

Je wilt aan de slag met het verduurzamen van je huis. Welke maatregelen zijn voor jouw situatie het beste om energie te besparen? Wat kost het, en zeker zo belangrijk, wat bespaar je ermee? We helpen je graag met het Energiebespaarplan. En wil je advies over de financiering? Dat kan natuurlijk ook.

Het Energiebespaarplan in het kort:

  • Een energieadviseur van Susteen komt bij jou thuis
  • En bekijkt je huidige energielasten
  • Je ontvangt een rapport met bespaarmogelijkheden
  • Samen met een overzicht van de kosten en besparingen
  • Als je wilt, kan je de maatregelen door Susteen laten uitvoeren
  • Daarna kijken we samen met jou naar de manieren om de maatregelen te financieren

Hoe werkt het Energiebespaarplan?

We werken samen met Susteen. Zij zijn expert op het gebied van verduurzamen. Samen met je SNS Adviseur vraag je het Energiebespaarplan aan. Je wordt gebeld door de energieadviseur voor een afspraak bij jou thuis. Tijdens deze afspraak bekijken jullie jouw situatie, de mogelijke verduurzamingsmaatregelen en wat deze opleveren. Alles wordt in het plan genoteerd. Je ontvangt een aantal dagen later dit plan, samen met offertes voor de maatregelen. En als je wilt, kun je de energieadviseur de genoemde maatregelen ook nog laten uitvoeren. Je SNS Adviseur kijkt graag samen met jou naar de financieringsmogelijkheden. Supermakkelijk dus!

Voor wie is ’t?

Het Energiebespaarplan helpt je op weg bij het verduurzamen van je woning. Het is geschikt als je:

  • je huis wilt verduurzamen;
  • inzicht wilt in mogelijke besparingen en kosten;
  • als je huis kleiner is dan 800 m3.

Is je huis groter dan 800 m3, bespreken we graag de mogelijkheden met jou. Het Energiebespaarplan is helaas niet mogelijk voor appartementen (VvE’s), woonboten en monumenten.

De kosten

Voor het Energiebespaarplan betaal je € 299. Deze prijs is inclusief het bezoek van de energieadviseur en het uitgebreide rapport met alle maatregelen en besparing. Met dit plan zet je direct een stap in de goede richting.

Wil je meer informatie over het Energiebespaarplan en de financieringsmogelijkheden? Bel ons op 030-633 30 00 en we helpen je graag verder.

Naar een hoger energielabel?

Heb je plannen om je huis duurzamer te maken? Bekijk dan eens of de SNS Bespaarhypotheek iets voor je is. Daarmee daalt je rente automatisch als je huis een A of B energielabel krijgt.

De SNS Bespaarhypotheek

De juiste financiering om je woning te verduurzamen

Het verduurzamen van je woning is een verstandige keuze en kan je geld besparen. Maar voor het zover is, moet je eerst investeren. Misschien heb je er al voor gespaard. Of wil je een financiering bespreken met je SNS Adviseur. Welke manier het beste bij jou past, hangt af van je persoonlijke situatie.

Meer weten over hoe je de aanpassingen kunt betalen? Lees dan hoe je duurzame oplossingen kunt financieren.

Neem contact op

Bel, app of mail en plan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.
06 - 13 19 22 66
Meer over duurzaamheid

Meer over duurzaamheid

Wil je ook duurzaam en energiezuinig wonen?