Kosten SNS Studentenrekening

Met onze betaalrekening voor studenten krijg je alles wat je nodig hebt om je geldzaken goed te regelen en in de gaten te houden. Het aanhouden van SNS Studentenrekening kost je niks per maand. Maar houd wel rekening met eventuele kosten als je met je betaalpas betaalt of contant geld opneemt.  

Wat krijg je bij SNS Studentenrekening?

  • Internetbankieren in Mijn SNS
  • Internetbankieren met SNS Mobiel Bankieren App
  • Saldo-informatie via e-mail en SMS
  • Online huishoudboekje
  • 1 standaard of zelfontworpen SNS Betaalpas
  • Een nieuwe, vervangende SNS Betaalpas als je 'm bijvoorbeeld bent verloren

Een extra SNS Betaalpas?

Wil je een 2e betaalpas, bijvoorbeeld voor een wettelijk vertegenwoordiger? Dan bieden we je een extra betaalpas aan voor € 1,08 per maand.

Betalen en contant geld opnemen

Betaal je met je betaalpas in euro’s? Of neem je met je betaalpas contant geld op in euro’s in Nederland of een EU-land? Dat kost je niets extra’s. In andere landen betaal je € 2,25 voor elke opname van contant geld en € 0,15 voor elke betaling met je betaalpas.

Als je vreemde valuta contant opneemt met je pinpas, worden de kosten omgerekend naar euro’s. We gebruiken de valutakoers die geldt op de dag dat de transactie verrekend wordt.

Wat kost geld overboeken?

Geld overboeken in Mijn SNS of de SNS Mobiel Bankieren app kan geld kosten. Bijvoorbeeld als je een spoedoverboeking doet of geld overmaakt naar het buitenland.

Goed om te weten: neem je contant geld op met je betaalpas? Bij sommige geldautomaten in binnen- en buitenland betaal je per opname ook geld voor het gebruik van de automaat. Dit wordt altijd gemeld tijdens je geldopname of het staat op de geldautomaat.

Andere kosten

Rood staan

Rood staan kost geld. Alle kosten vind je bij rood staan

SNS Creditcard

De SNS Creditcard wordt aangeboden door International Cards Services (ICS). Hiervoor betaal je elk jaar € 11,25. Meer over kosten SNS Creditcard

Alle kosten op een rij

De bedragen die je op deze pagina ziet, gelden vanaf 1 november 2018. Alle kosten voor een SNS Studentenrekening vind je in de Tarievenwijzer Betalen.

Meer weten over SNS Studentenrekening?

Meer weten over SNS Studentenrekening?

Ontdek wat je nog meer krijgt bij een SNS Studentenrekening.

Terug naar boven