Kosten van je SNS Creditcard

Onze creditcards worden uitgegeven door International Cards Services (ICS). Voor het aanbieden van je SNS Creditcard door ICS betaal je ieder jaar een vast bedrag vooruit. Daar bovenop komen soms nog extra kosten, zoals rente.

Kosten per jaar

Voor het aanbieden van de SNS Creditcard door ICS betaal je nu elk jaar € 35. Voor een extra creditcard betaal je ook € 35 per jaar. Heb je een SNS Studenten- of Jongerenrekening? Dan betaal je € 25 per jaar voor je creditcard.

Kosten betalen met SNS Creditcard

Betalen met buitenlands geld 2% wisselkoersopslag
Betalen in het buitenland in euro’s € 0
Betalen in Nederland € 0

Vragen over je SNS Creditcard?

Met vragen over je creditcard kun je terecht bij ICS, de uitgever van onze creditcards.

020 - 660 01 88

Kosten voor contant geld opnemen

Met de SNS Creditcard kun je in Nederland en in het buitenland contant geld opnemen bij alle geldautomaten met een Visa-logo. Dat kost je 4% van het bedrag dat je opneemt. Neem je met je creditcard contant geld op in vreemde valuta, betaal je ook 2% wisselkoersopslag.

Heb je een positief saldo op je kaart en neem je contant geld op bij een automaat? Dan betaal je 1% van het bedrag dat je pint, maar nooit meer dan € 1,50. Als je meer contant opneemt dan je positieve saldo, betaal je voor het bedrag erboven 4%.

Je betaalt aan ICS

Omdat ICS onze creditcards uitgeeft, betaal je je rekening aan hen. Dat kan met een automatische incasso, een iDeal-betaling of een overboeking.

Een creditcard is handig

Wat zijn de voordelen van een creditcard?

In het buitenland is een creditcard erg handig omdat je de zekerheid hebt dat je kunt betalen, ook als je geen contant geld op zak hebt.

In een aantal populaire webwinkels kun je alleen maar met een creditcard betalen.
Meer over Betalen met je creditcard

Wisselkoers euro

Betaal je met je creditcard in vreemde valuta? Dan heb je te maken met de wisselkoers. De wisselkoersen van Visa vind je op hun website.

Gespreid betalen

Als je een creditcard hebt waarbij je maandelijks in 1x alles automatisch laat afschrijven, betaal je geen rente. Als je een SNS Creditcard met gespreid betalen hebt, dan betaal je rente over het bedrag dat je terug moet betalen. De rente is 10%. Die rente hoef je niet te betalen als je je openstaande saldo binnen 21 dagen terugbetaalt.
Meer over gespreid betalen

Kosten terug

Als je je creditcard bij ICS opzegt, krijg je van hen de jaarlijkse kosten van je creditcard terug over de resterende periode.

Meer over de SNS Creditcard

Meer over de SNS Creditcard

Check de voordelen van onze creditcard.